Arla malker skatteyderne

Suverænt største støttemodtager er igen i år mejerigiganten Arla, der sikrede sig ikke mindre end 714 millioner kroner i støtte fra forskellige ordninger. Arla har de seneste seks år fået i alt 6,4 milliarder i danske støttekroner. Dertil kommer et stort millionbeløb, som mejeriet modtager i Sverige.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=746760/

Arlas grådighed kender åbenbart ingen grænser. Min personlige husholdning er klinisk renset for alle Arla produkter, men det er ikke noget problem for Arla. De sætter nemlig bare skattevæsnet til hive penge op af min Arla-boykottende tegnebog. Staten i både Danmark og Sverigstan (hvor mutanten Arla stammer fra), poster hvert år hundredevis af millioner skattekroner direkte ned i i Arlas pengekasse. Borgerne er til grin.

Hvornår er der en kvik journalist, der undersøger hvad Arla har lavet af politisk lobbyarbejde for at få deres snabel ned i statskassen ?

Tidligere indlæg:

Arla snyder dig
Aldrig mere Arla
Arlas mærkevarer
Kvinderne i kamp mod Arla
Kvinder for frihed starter indsamling

Boykot Arla

10 Replies to “Arla malker skatteyderne”

 1. Eftersom pengene kommer fra Den Belgiske Bondekasse, så gør Arla jo dig og andre skatteydere en tjeneste ved at bringe dem tilbage til landet. De støtteordninger, som Arla udnytter er formentlig meningsløse og latterlige, men man må formode, at Arla ikke gør noget ulovligt ved at udnytte dem.

  Arla ejes af danske og svenske bønder, så derfor går tilskuddet tilbage til forbrug og dermed ny beskatning i Danmark og Sverige og dermed er skatteprocenten i realiteten bragt ned ved Arlas uegennyttige initiativ.

 2. Sikke noget planøkonomisk pølsesnak. Penge har det bedst hos dem der har tjent dem. Hvad de så bruger dem til er op til dem selv. Ingen af mine surt tjente kroner hører hjemme hos den sleske koncern – og så er jeg ligeglad med hvem der ejer den.

 3. Endnu et bevis for at de mest grådige tilskudsjagere er Venstres bagland i landbruget.
  Hvorfor er såkaldte liberalister altid så begærlige efter at skovle skatteyderbetalte midler ind, samtidig med at de gør alt for at undgå at betale skat.
  Hykleri kalder jeg det

 4. Jeg forstår ikke, hvorfor Arla skal kritiseres for at søge de tilskudsordninger, Den Belgiske Bondekasse stiller til rådighed. Er det så også umoralsk at søge om boligtilskud eller låne bøger på biblioteket?

  Det var da mere naturligt at kritisere de politikere, der opkræver EU-skatten og deler den ud igen via støtteordninger, der er mere end almindeligt meningsløse.

 5. Bjarne hallo er du vågen ? Du er på besøg hos en liberalist og jeg kritiserer Arla. Hvis dine besøg bare er en undskyldning for at sprede dit røde fascist propaganda, kan du så ikke finde et andet sted at gøre det ?

 6. Ja jeg ved da godt at du er liberalist, jeg prøvede såmænd bare at få dig til at forstå at tilskudsgribbenes nr. 1 findes lige udenfor din liberalistiske dør. Nemlig i kredsen omkring partiet Venstre.

  Jeg er da glad for at også liberalister kan se at det er vanvittigt at smide mia. af kroner til Landbruget i erhvervsstøtte.

 7. Pingback: LifeSucks
 8. En kvik journalist??? Det forekommer mig at være et usædvanligt bizart koncept. Tror du virkelig, at den slags findes?

  Med venlig hilsen,
  Kristoffer Mogensen

Lukket for kommentarer.