Skåne tilbage til Danmark


(Det skånske flag – hurra)

Islamosocialisterne i Sverigestan har overgået sig selv (igen). Se her på statens monopol for salg af alkoholiske drikkevarer (Systembolaget) hjemmeside.

Israel – ockuperat syriskt område

Hvis Israel er okkuperet Syrisk område – hvad med Malmö og det sydlige Sverigstan ? Er det ikke okkuperet dansk område ?

Adam af Bremen beskriver i 1068 Skåne som Danmarks rigeste, skønneste og vigtigste del med den talrigeste befolkning og et stort handelsmidtpunkt. Lund var for en kort tid Danmarks hovedstad, og Malmø var i flere hundrede år Danmarks næststørste by. Siden omkring 1100 holdt Danmarks ærkebiskop til i Lund, og her opbevaredes det danske rigsbanner, Dannebrog. Skånemarkedet ved Skanør og Falsterbo var næst Øresundstolden Danmarks vigtigste indkomstkilde.


(Okkupationmagten Sverigstans flag – buuu)

Efter deres egen logik, må de nødvendigvis levere de okkuperede danske områder tilbage.

Wiki

Set hos Minut

Mere:
Antisemitisme i sverigstan
Sverigstans forsvarspolitik

2 Replies to “Skåne tilbage til Danmark”

 1. Til deres forsvar skal siges at det fagtisk kun er vin fra Golanhøjderne, der betegnes som “Israel – ockuperat syriskt område”. Almindlige viner fra Israel betegnes som kun “Israel”.

  Og idet Golanhøjderna netop er en del af Syrien, der siden Seksdagekrigt 1967 er besættet af Israel, er det måske ik’ helt forkert at sige at vinet stammer fra et område i Syrien der er okkuperet af Israel.

  Israel annekterede ensidigt Golanhøjderne i 1981, men det er ikke anerkændt af noget andet land i verden, og det er ikke heller anerkændt af FN. FN har i to resolutioner (497 og 242) forklaret Israels anexion ulovlig og at det kun er tale om en besættelse.

  Fx. produktion af vin er ulovligt der ifølge resolution 242.

  Til og med Israel har i senere tid erklæret sig parate til at læmne Golanhøjderna, hvis en fred mellen Israel og Jordanien undertegnes.

  Skåne tilbage til Danmark lyder måske godt for en dansker. Men jeg kan sige at det ikke lyder særligt godt for en skåning. Skåninger er ikke svenske, men de er endnu mindre danske.

Lukket for kommentarer.