Anti-semitismen stiger i Frankrig

Endnu engang, bliver de rigtige nyheder af bekvemmelighedsgrunde ikke rapporteret som de burde eller skulle. Denne gang er det anti – semitismen i Frankrig, hvor mange bogstavelig talt frygter for deres liv – for derefter at flygte til Israel. For at give en ide om, hvad der egentlig sker i Frankrig hvor der nu er bosat mellem 5 til 6 millioner muslimer og omkring 600.00 jøder, vil jeg her gengive en e-mail fra en jøde som stadig bor i Frankrig. Læs den! Tier verden nu – igen – som de gjorde i Hitlers tid?

Afsenderen skriver ” JEG ER EN JØDE – derfor sender jeg denne mail til alle som er på min e-mail liste. Jeg ønsker ikke at sidde tilbagelænet og ingenting gøre. ” Ingen steder har flammerne af anti-semitisme brændt mere rasende end de gør det i Frankrig i dag. I Lyon, blev en bil kørt ind i en synagoge og sat i brand. I Monpellier, blev det jødiske religiøse center ramt af brandbomber; det samme blev synagogerne i Strasbourg og Marseilles; og det blev den jødiske skole også i Cretail – alt sammen for ganske nylig. En jødisk sportsklub i Toulouse blev angrebet med molotovcocktails, og på statuen af Alfred Dreyfus i Paris, blev ordene malet ” Beskidte Jøde” . I Bondy, overfaldt 15 mænd medlemmer af et jødisk fodboldhold med stave og metalstænger, og den bus som kører jødiske børn til skole i Aubervilliers er blevet angrebet tre gange indenfor de sidste 14 måneder.

Ifølge politiet i Paris har der været 10 til 12 anti-jødiske hændelser per dag i de sidste 30 dage. Murene i det jødiske kvarter er blevet skamferet med slogans med følgende ordlyd ” Jøderne hører til i gaskamrene” og ” Død over jøderne.”

En bevæbnet mand åbnede ild mod en kosher slagter forretning i Toulouse, et Jødisk ægtepar i 20 erne blev slået ned af fem mænd i Villeurbanne, og kvinden var gravid; der var indbrud i en jødisk skole og skolen blev fuldstændig vandaliseret i Sarcelles. Det skete sidste uge.

Er der noget at sige til at stigningen i indvandringen fra Frankrig til Israel er stegt dramatisk?

Støt Israel