Børnene er lagt i gryden

Efterlønsalder bliver 62 år. Regeringen har i realiteten opgivet sit oprindelige ønske om at hæve efterlønsalderen til 63 år. Såvel Dansk Folkeparti som S ønsker grænsen på 62 år.

Generationen der åd sine egne børn har gjort det igen. Deres ret til kannibalisere deres egne børn er sikret 30 år endnu. Jeg foragter jer med hele mit væsen, I er en flok ynkelige nasserøve og I vil gå ned i historien som den mest ulækre parasit generation i Danmark nogensinde. Føj.

https://www.jp.dk/velfaerd/artikel:aid=3771762/

Kun få vil betale til efterløn. Ni ud af ti på efterløn er efter eget udsagn ikke nedslidte, og kun få er villige til at betale for at bevare efterlønsordningen, skriver Martin Ã…gerup i Weekendavisen.

Skrid ud på golfbanen med jer, I ynkelige stakler. Tag næste fly til Malaga, Alicante, Nice eller hvor fanden det ellers er I pisser mine surt tjente skattepenge væk. Forsvind og BLIV HELT VÆK.

Cepos

Ikke nok med at I stjæler fra jeres børn og børnebørn. I tager også ressourcer fra jeres gamle forældre, der ligger hjælpeløse på plejehjem. Hvem tror I helst jeg vil hjælpe ?

Mere:
Efterløn: Generationen der åd sine egne børn
Stjæl fra din nabo
Danskerne er EU’s fattigste folk efter skat.
Hvem Skal vi hjælpe ?