Mediefacisterne har vundet

Nu skal vi allesammen hjernesvaskes med mere statslig propaganda, indtil vi alle er lydige robotter der marcherer om velfærdskalven. Både gennem TV, Radio og internet.

Licensen vil stige.

Den ny medielicens omfatter alle apparater, der er i stand til at modtage billedprogrammer og -tjenester, herunder computere og visse mobiltelefoner, fremgår det af forliget. Medielicensen vil være på niveau med den nuværende farve-tv-licens, og den vil i perioden 2007-2010 følge den generelle pris- og lønstigning. Dermed vil det anslået koste 1.075 kr. halvårligt i 2007 og 1.130 kr. halvårligt i 2010.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=457668

Den frie information og ytringsfriheden er bombet årtier tilbage. Vores “borgerlige” regering har gennemført den værst tænkelige stats-medie-model. Gid der dog var et par jurister, eller jurastuderende, der ville teste lovligheden af den slags statslig indblanding i et marked og tvang-abonnementer på bestemte nyhedskanaler. Hjælp os, hjælp Danmark, hjælp jeres børn, hjælp jer selv.

I DR er der glæde over den nye tv-kanal, som DR får med medieaftalen 2007-2010. Kanalen skal bruges til programmer for børn og unge og til historieprogrammer. Kanalen var et stort ønske fra DR op til medieforhandlingerne. Generaldirektør Kenneth Plummer har kæmpet for den nye kanal siden sin tiltræden i juli i fjor og er glad for resultatet.

Hil dig Kenneth Plummer.. Danmarks nye propagandaminister..

https://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/06/06/06143717.htm

7 Replies to “Mediefacisterne har vundet”

 1. Suk!

  Nu skal jeg så til at betale over 2000 danske kroner til Statsradiofonien – hvert år – for at bruge Internettet.

  Det er da klart at man har fået venstrefløjen med i sådan et forlig. Det er jo ren kollektivisme. Føj!

  Jeg vil ikke have deres venstreorienterede propaganda.

  Jeg har taget konsekvensen af medieforliget – jeg har meldt mig ud af Venstre. Jeg vil ikke være medlem af et parti der er imod ytringsfriheden.

  Morten K. Poulsen
  https://www.licensgestapo.dk/

 2. Det er sjovt at du siger Liberalisterne. Deres (jeres?) webside er åben i en anden tab. Jeg er medlem om et øjeblik.

  Der skal nok komme lidt indhold på https://www.licensgestapo.dk/ – sikkert en tagwall hvor folk kan klage deres nød.

  Siden opstod i forbindelse med min kamp med DR-Licens (a/k/a LicensGestapo).

  Morten K. Poulsen

 3. Hej Morten,

  Fantastisk.. Jeg er selv medlem, og var med til at stifte partiet. Skattetryk.dk kører helt for eget ansvar. Det er dejligt at have et forum hvor man kan sige sin uforbeholdne mening, uden at skulle have partidiciplin.

  Vi ses nok snart 🙂

 4. Det er jo ens ret at sige sin uforbeholdne mening. Nogen hader os for det, men hvem har sagt at man skal være venne med alle?

  Den ret er sikret gennem Grundlovens § 77 som bestemmer, at: “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene”.

 5. Det kunne have være værre. De kunne have sat det på finansloven.

  Nu kan man heldigvis stadig undgå at betale. Man skal simpelthen lade være med at tilmelde sig (eller framelde sig). Og så nægte licens-lars adgang til hjemmet, men fortælle ham hvad der skal til for at slippe for røveri.

Lukket for kommentarer.