Gangstervældet i Danmark

Konfliktvarsel mod gratisavis.

Fagforbund udsender konfliktvarsel mod den kommende budomdelte gratisavis. Uanset hvem der fra efteråret skal bruge seks ud af syv ugentlige nætter på at omdele den nye gratisavis, Nyhedsavisen, skal de have en overenskomst.

Hvad bilder 3F sig ind ? Kan man ikke starte en virksomhed i Danmark uden at spørge dem om lov ? Deres gangstermetoder hører ingen steder hjemme, og alle burde melde sig ud af 3F pga af 3Fs evindelige chikane og terror mod det danske arbejdsmarked, de danske virksomheder og de danske lønmodtagere. Hvis nogen gerne vil dele aviser ud, uden at de vil betale beskyttelsespenge til 3F – så er det deres demokratiske ret ? Klap i 3F, og bland jer udenom. Sådan en røverbande.

https://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3774228/

Læs hvordan 3F chikanerer medarbejdere på Aalborg Portland

2 Replies to “Gangstervældet i Danmark”

  1. De er i deres gode ret til at kræve at der kommer en overenskomst. Det har ikke noget med demokrati at gøre, men noget at gøre med en organiseret arbejdsmarked

  2. 3F kan ikke KRÆVE en skid. Selvfølgelig kan enhver person ønske sig hvad han/hun vil, men det er ikke problemet. Enhver har også ret til at arbejde uden, hvis man har lyst til det… Jeg kunne da feks aldrig drømme om at melde mig i 3F, og hvis arbejdsgiveren vil ansætte mig – er det vel en privat sag mellem os… Iøvrigt er der vel ingen naturlov der siger at en OK skal tilhøre 3F. Det kunne vel ligeså godt være et andet sted.

Lukket for kommentarer.