Formynderstatens vagtmænd

Pokeraften blev forpurret af politiet. Knap 50 pokerspillere havde betalt 1.100 kroner for at deltage i en pokerturnering i København.Kortene var delt ud og pokerspillet i fuld gang på en restaurant i det indre København. Men pludselig var det slut med morskaben. Betjente fra narkotika- og bevillingsafdelingen lukkede festen og beslaglagde de mange rare penge. Og arrangør, restauratør og turneringslederen blev sigtet for ulovligt hasardspil.

Jeg har normalt stor respekt for politiet, og specielt de mænd og kvinder, der agerer “skraldemænd” når der skal ryddes op forskellige steder i samfundet. Fustrationen er derfor ekstra stor hos mig, når politiet bliver brugt som lakajer for dansk tipstjeneste. Det er bare for ynkeligt, og de stakkels politifolk sættes til at arrestere nogle rigtige forbrydere, som feks Marion Petersen fra Venstre.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=458227

Nyt angreb på den personlige frihed fra Venstre.

For fire år siden fik Socialdemokraten Mette Frederiksen næsten hele Folketinget på nakken, da hun foreslog, at man skulle forbyde købesex. Nu kommer forslaget også fra Venstre (Marion Petersen). Mandeforsker tror på forbud om ti år.

Kære Marion Pedersen (V)

Det rager ikke dig hvem jeg, eller andre, dyrker sex med og under hvilke former det foregår – bare det foregår i frivillighed. Selvfølgelig er det ikke acceptabelt når kvinder TVINGES til prostitution, men du skal ikke bruge det som en undskyldning til at klemme dit sverigstan-style formyndersamfund ned over hovedet på resten af os – tag og meld dig ind i Enhedslisten, din snerpede gås. Prostitution kan også være et personligt valg, og det skal du ikke blande dig i – ligemeget hvad du synes om det.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=750414/

One Reply to “Formynderstatens vagtmænd”

Lukket for kommentarer.