Køb sort arbejde

Hvis boligejeren og mureren går lidt skævt af hinanden i forhold til prisen på en renovering af badeværelset, er der ikke noget at sige til det.

Tal fra Dansk Industri viser nemlig, at husejeren skal tjene hele 90.000 kr. ekstra på sit job, for at mureren, der også betaler topskat, kan ende med at få 10.000 kr. i hånden. De sidste 80.000 kr. bliver forvandlet til skat og moms og havner i statskassen.

Sådan ser den danske skattekile ud, og det er for voldsomt, mener Dansk Industri. Det forvandler hvidt arbejde til sort arbejde eller til passivitet i en tid, hvor virksomhederne sender nødråb ud om mangel på arbejdskraft.

“Denne skattekile gør os udsat for sort arbejde. Den samlede mængde sort arbejde i Danmark svarer til 46 mia. kr. eller omkring 100.000 fuldtidsstillinger. Det er deprimerende, når vores virksomheder fortæller os, at de har brug for mere arbejdskraft, både flere hænder og nogle af de nuværende hænder, der ønsker at arbejde lidt mere,” siger Kent Damsgaard, skattekonsulent i Dansk Industri.

Skattekilen opstår ved, at topskatteydere må af med 63 pct. i skat af en ekstra tjent krone. Køber han så en murerydelse med det, der er til overs, skal han betale moms til staten. Samtidig skal mureren igen betale 63 pct. i skat af de penge, der er tilbage.

Summa summarum – 8 ud af 9 kroner er nu havnet i de offentlige pengekasser. Og mange er i den situation. Over 900.000 danskere betaler topskat, og det svarer til fire ud af ti med fuldtidsjob.

https://borsen.dk/650.90421

Det er så sindsygt at det overgår enhver forstand. 8 ud af 9 kroner havner i de offentlige pengekasser. Det er ikke beskatning, det er simpelt tyveri. Danske politikere er ikke kompenente til at løse problemerne, så den eneste vej frem er at få skattesystemet til at bryde sammen. Følg disse 3 simple råd, hvis du vil bekæmpe skattetyraniet.

Arbejd så lidt som muligt.
Hæv alt hvad du kan i de offentlige kasser.
Køb kun sort arbejde.

One Reply to “Køb sort arbejde”

 1. Tillykke du er træl/slave.
  Det handler alt sammen om kontrol.
  Det betyder ingenting om du laver sort eller hvidt , alt ender i statskassen.
  Folk er bange for at bruge sortepenge,de går til vin og bøffer.
  Jeg kan godt lide systemet, og grænsen er GRÃ….
  Hvordan laver jeg sortepenge til hvide?
  Du tjener nogle penge , sort går ud og bruger dem til hus eller lignende og vupti når er de hvide. Nu kommer skat og siger, “hvor har du dem fra” dem har jeg vundet på spilleautomater på bakken sidste sommer”gå 1 år tilbage”. Det er sådan at der er betalt skat af gevinster og skat har selv tallene da man jo skal flås i dette land , således at alle med snablen nede i de store pengekister kan få 20 badeværelser på Amalienborg for andre´s regning

Lukket for kommentarer.