Thors hammer

Ikke råd til skattelettelser i 2007

Der er så meget gang i samfundsøkonomien, at der ikke er råd til skattelettelser næste år, siger finansminister Thor Pedersen (V). Skatten sænkes ikke næste år. Danskerne kan skyde en hvid pind efter skattelettelser, fordi samfundsøkonomien har så høj fart. Der er ikke plads til at lempe finanspolitikken. Det fastslog finansminister Thor Pedersen (V) torsdag ved et åbent samråd i Folketingets Finansudvalg om regeringens budgetaftale med kommunerne.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=756948/

Kære Thor,

Jeg begynder at tro at du fik nogle tæsk i sandkassen som barn, og nu skal du hævne dig på hele verden ved at puste dig op og lege bademester med skatteydernes penge. Det er altså ikke min skyld du fik sand i øjenene og JEG VIL FANDEN BANKE MIG ikke finde mig i at du taler til mig som et lille barn. Pengene er sku ikke dine, eller de 900.000 arbejdsdygtige nasserøve der får lommepenge af dig, eller samfundets, eller whatever.. De tilhører de arbejdende skatteydere og du har bare at levere dem tilbage, din tyveknægt.