Kære stat. Må vi godt holde ferie nu ?

De Konservatives arbejdsmarkedsordfører, Jakob Axel Nielsen, er en af dem, der er træt af systemet.

“Det er et fuldstændig latterligt lommepenge-system. Det er tåbeligt, at danskerne ikke skal håndtere deres feriepenge selv,” siger Jakob Axel Nielsen, der nu vil hive fat i beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) for at få ændret ordningen.

https://borsen.dk/650.90664

Hvor er det dog vanvittigt at staten skal beslaglægge en del af folks løn, som de derefter skal ansøge om at få udbetalt – når de vil på ferie. Hvad i alverden rager det staten hvornår folk (eller om de overhovedet) holder ferie ? Hold jeres beskidte fingre fra folks løn ! Den arbejdende befolkningen er ikke børn, og kan sagtens selv administrere deres penge. Fascistoide formynderister.

Vi skal ikke have et nyt system. Det eksisterende skal AFSKAFFES, og vi SKAL IKKE have noget nyt.