Mikkel Dencker

-Skattelettelser i toppen af indkomstskalaen er totalt udelukket, siger Dansk Folkeparti klart til regeringen. Uroen om skatte-politikken er nu total i den borgerlige lejr. K kræver lettelser i toppen. V vil endnu ikke melde ud. Dansk Folkeparti kræver lettelser til de svageste, skriver Information.

DF’s skatteordfører Mikkel Dencker siger, at K er i “drømmeland”, når det vil sænke skatten for de rigeste. -Hvis der skal ske skattelettelser, skal de bruges i bunden af indkomstskalaen. Det skal i hvert fald ikke være folk, der betaler topskat, der skal have skattelettelser, siger Mikkel Dencker.

Ã…ndsfyrsten, Q8-tankpasseren og indehaveren af 2 uafsluttede småstudier Mikkel Dencker, er i sandhed værdig som skattepolitisk ordfører for Dansk Folkeparti. Han er som taget ud af DF’s mest populære støbeform. En halvstuderet røver med ambitioner LLAANNGGGTT over sine evner. En af krævementalitetens nye herremænd, og ridder af “noget for ingenting”. En ynkeligt resultat af velfærdsdanmark. En mutant af xenofobi, megalomani, og kleptomani.

https://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/06/24/043220.htm

2 Replies to “Mikkel Dencker”

 1. DF åbner for lettelse af topskat
  Dansk Folkeparti er klar til en skattelettelse i 2008, som indeholder lavere beskatning for både lavtlønnede og i topskatten.

  Det skriver dagbladet Børsen.
  Meldingen letter vejen for De Konservatives krav om lempelser i skatten for de højtlønnede, som nogle Venstrefolk også har støttet.

  Skatteordfører Mikkel Dencker (DF) fastslår, at hans eget parti prioriterer lavere skat for de små indkomster, men han er indstillet på et kompromis, hvis det kan bane vejen for skattelettelser inden valget.

  »Der bliver ikke nogen ensidig lettelse i topskatten,« siger Mikkel Dencker, som dog ikke udelukker, at partiet vil sige god for en kombination af skattelettelser i både top- og bundskatten.

  https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3814182/

  Jeg vil se det før jeg tror det..

Lukket for kommentarer.