Sort arbejde: Bedst og billigst.

Freeplay er et svar på Skatteministeriets usympatiske Fairplay kampagne, som blev lanceret, fordi en undersøgelse har vist, at unge danskere er mere positivt indstillede over for sort arbejde end resten af befolkningen.

Men sort arbejde er godt: Sort arbejde skaber værdi og gør os rigere, og sort arbejde giver arbejde til mennesker, der ellers ville være arbejdsløse pga. statslig regulering. Derfor er den positive holdning til sort arbejde blandt unge sund, og den bør styrkes og udbredes til resten af befolkningen frem for at bekæmpes!

Freeplay vil gerne opfordre dig til at købe sort arbejde, når det er muligt. Ikke nok med at du får råd til dygtig, professionel arbejdskraft, hvor du måske før skulle gøre det selv, så hjælper du også alle danskere, da sort arbejde styrker økonomien.

Så næste gang du skal købe Cola i den lokale kiosk, taget skal renoveres, regnskabet skal revideres eller en helt fjerde ting så overvej, om du ikke kan gøre dig selv og alle andre en tjeneste ved at få det gjort sort.

Sort arbejde: Bedst og billigst.

Deltag i frihedskampen, køb sort..

https://freeplay.mitego.dk/

Frihedskampen er i fuld gang på Roskilde festivallen.

Det flyder med ulovlige øl i Roskilde. På Roskilde Festivalens første dag blev der beslaglagt 1700 dåser ulovlige øl.

https://ekstrabladet.dk/112/article207012.ece