Ebberød bank

Efterlønsmodtagere firedobler lønnen. Lavtlønnede efterlønsmodtagere stiger fire gange i løn på grund af lempeligere regler for modregning i arbejdsindkomst. DA kalder det Ebberød Bank. For efterlønsmodtagere med job ved siden af er der godt nyt at hente i velfærdsreformen. Lønnen stiger op til fire gange.

https://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3811618/

Danmark har verdens mest fastfrossede topskat. Og det sender landet ned på en sidsteplads i det internationale kapløb om lavere skatter, viser nye beregninger fra Dansk Industri. Kampen om de kloge hoveder har de senere år kastet verdens lande ud i et sandt kapløb om at få bragt de højeste skatteprocenter ned på et lavere niveau.

https://www.berlingske.dk/grid/business/artikel:aid=755608

Generationen der åd sine egne børn bliver forgyldt på bekostning af den arbejdende 1/3 af befolkningen. De stjæler, med hjælp fra uduelige politikere, fra dem der samtidig betaler deres gæld. De dygtige, arbejdsomme og flittige plyndres for at uduelige nasserøve kan leve på første klasse.