Palæstinensisk terror


Gilad Shalit, 19 år. Kidnappet af palæstinensiske terrorister.


Pavel Slutsker, 20 år. Dræbt af palæstinensiske terrorister.


Hanan Barak, 20 år. Dræbt af palæstinensiske terrorister.

……….. den israelske premierminister givet hæren ordre til at forberede en militæraktion i Gazastriben for at befri den 19-årige Gilad Shalit.

En aktion premierministeren lægger op til vil blive en »langvarig og omfattende militær operation«. »I går instruerede jeg lederne af hæren om at udstationere vores soldater for at kunne være parat til at forberede en langvarig og omfattende militær operation for at slå til mod terrororganisationerne og kommandanterne«, siger Olmert ifølge Ritzau.

»Vi vil nå alle, hvor de end måtte være, og de ved det. Der bliver ikke immunitet for nogen«, sagde han i en tale i Jerusalem.

Endnu engang har den palæstinensiske terrorstyre bevist at de ikke hører til blandt civiliserede nationer. Nu rykker de israelske forsvarsstyrker ind, og bringer orden i tingene.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=461796
IDF (De Israelske Forsvarsstyrker)
Israellycool

6 Replies to “Palæstinensisk terror”

 1. Jeg fik ikke læst den artikel du henviste til ordentligt.

  1) Israelere kører en kampvogn ind på palæstinensisk område

  2) Palæstinenesere smadrer kampvognen og dræber 2 og tager en til fange.

  3) Cry me a fucking river….

 2. Antisemitisme: Eliten og mediernes Legale udtryks form, så længe de husker, at udskifte ordet jøde med Israel. Benyttes til, at forfølge en lille truet gruppe af danskere tilhørende en religion, der i mellemøsten er kendt for, at på ganske få år, at have opbygget en demokratisk stat med et frodigt erhvervsliv og en høj levestandard, til forskel fra nabostaterne.

  Minut

 3. Ikke så godt, jeg gik ud fra det der stod på israellycool:

  Today, Hamas terrorists abducted him after firing an anti-tank missile at the tank in which he was located. At an IDF post in Gaza.

  undskylder mange gange.

Lukket for kommentarer.