Retsikkerheden i opløsning

37-årig skulle passe familiens lille pige (6 år). I stedet blev hun udsat for grove overgreb, som kostede manden to års fængsel.

Han var husven, men han overskred alle tænkelige grænser, da han flere gange passede en pige på seks år i Brønshøj. De seksuelle krænkelser var meget grove, fastslog Københavns Byret onsdag og straffede ham med fængsel i to år.

https://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=451398/

Det er et sygt samfund der idømmer den slags mennesker 1/3 af den dom Thorsen fik i PFA sagen (Thorsen fik 6 år). En dom på 2 år er et angreb på retssikkerheden, og dommeren burde fyres på stedet. Jeg vil gerne (igen) opfordre til meget strengere straffe for voldskriminalitet, og for seksuelle overgreb mod børn er 20-30 år (uden mulighed for prøveløsladelse) passende.

Byg nogle flere fængsler, og BRUG DEM ! Vi skal have hårde fængselsdomme for vold, og her mener jeg ikke 2-3 år på en rekreationshjem med DVD afspiller og bordtennis. Nej, jeg mener lange fængselsdomme på 10 – 20 år (som i USA) i højeffektive opbevaringsfaciliteter med “value for money” for de lovlydige skatteborgere. Folketinget bør øge strafferammerne kraftigt for voldelige forbrydelser, og opbevaringsopgaven af de dømte voldsmænd skal udliciteres til professionelle udenlandske selskaber med speciale i den slags opgaver. Den del af min skat vil jeg betale MED GLÆDE.

Skattetryk.dk