gok gok gok gok gok gok…

Jelved afviser skattelettelse i 2008

Der bliver ingen radikale stemmer bag en skattelettelse i denne valgperiode – uden at skattestoppet samtidig droppes, skriver Børsen. Hverken i 2007 eller 2008 ser den radikale leder, Marianne Jelved, mulighed for, at økonomien kan bære ufinansierede lettelser i indkomstskatten. Derfor er hendes bedste bud netop nu, at Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti må gennemføre skattelettelserne alene, hvis regeringen beslutter sig for den strategi.

»De får ikke os med til en skattelettelse. Det er helt uansvarligt. Der er ikke plads til – heller ikke i 2008 – og hvis der er plads, er det, fordi noget er gået grusomt galt,« siger Marianne Jelved.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=759790/

Hvad er det ved Marianne Jelved der konstant får mig til at tænke på høns ? Måske er det udseende på hendes mund (der ligner en sammensnørret hønserøv). Eller måske er det fordi hendes udtalelser i mine øre bare lyder som “gok gok gok gok gok gok gok….”

One Reply to “gok gok gok gok gok gok…”

Lukket for kommentarer.