En tand mere

Ejendomsskatten får en tand mere

Boligejere i de dyreste områder bliver mere og mere afhængige af skatteloftet. Finansudvalget besluttede i går, at ejendomsskatten må stige med op til 4,7 pct., og sådan vil det gå i rigtig mange år fremover.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3818214/

På trods af skattestop får ejendomsskatten en tand mere opad. Beskrivelsen af situationen kommer i Politiken til at lyde som om boligejerne faktisk SKYLDER staten penge.

Ejerne af landets omkring 1.140.000 enfamiliehuse skylder tilsammen tæt på 2,6 milliarder kroner i grundskyld. Den ophobede skattegæld skyldes, at regeringen har sat et loft over, hvor meget grundskylden kan stige om året.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=462351

Sikke en lorteavis.. En tyv plejer at at stjæle x % af en et offers ejendom hvert år, og tager pengene i indkomst-beskattede kontanter. Nu begynder offerets ejendom at stige i værdi og tyven mener nu at offeret SKYLDER ham penge fordi han plejer at stjæle en procentsats og ikke et fast beløb.

Hvad i alverden går de rundt og bilder hinanden ind på statens journalist anstalt ? Hvordan avler man sådan en flok idioter ? Måske bliver man lidt klogere af at kikke på deres hjemmeside. Her ensrettes fremtidens medieludere til at hylde fællesskabet, og foragte den individuelle indsats.

De drømmer sikkert allesammen om at blive optaget i statens propaganda monopols rækker (det betyder DR), hvor de kan hylde propaganda-general K. Plummer – og de ved allesammen godt at man ikke kommer i nærheden af general Plummers mediemaskine, før man har bevist sig som en god soldat i kollektivismens tjeneste.

One Reply to “En tand mere”

  1. At grundskylden hæves er acceptabelt, men det skal fandenme følges op med omfattende sænkelser i indkomst- og/eller forbrugsskatterne.

    Fx. kunne man i bytte for den hævede grundskyld afskaffe mellemskatten (det kan man jo alligevel i dag uden problemer)!

Lukket for kommentarer.