kibbutz Danmark

Madpakker skal have det endelige dødsstød.

Inden for de næste fem år skal de lunkne madpakker flytte fra skoletaskerne og til historiebøgerne. I stedet for madpakkerne skal børnehave- og skolebørnene hver dag kunne købe et friskt måltid mad….

….Jeg kan godt huske, hvor irriterende det var at smøre madpakker. Det er stress i familien,« siger Barfoed.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3818932/

Lars Barfoed er DESPERAT for at få en optur i folkets opfattelse af ham. Derfor griber han i den dårlige politikers store pose af kneb, og indfører MERE STAT. Det kan godt være at Barfoed siger at man selv skal betale (på nær de mest udsatte, hvad det så end betyder) – men vi ved allesammen godt hvor det bærer hen. Gruppen af “udsatte” vil vokse og vokse, for hvergang DR laver et indslag om stakkels lille Mads der ikke har råd til at købe det samme som sidemanden. Så begynder strømmen af offentlige kroner ligeså stille og roligt at vokse ned i de små poders maver.

Hvad fanden Lars, hvorfor stoppe her ? Skal vi ikke bare omdanne hele Danmark til en kibbutz hvor vi spiser sammen i store fælleskøkkener og sover i sovesale ? Skal du virkelig forestille en konservativ ? Vor-herre-til-hest !! Du er en socialist ligesom alle de andre banditter i folketinget, og jeg er dødtræt af dig.

Der er masser af muligheder i det frie initiativ, men det forudsætter at fjolser som Lars Barboed holder munden lukket med sine udvidelser af staten og bruger sin tid på at skabe et Danmark med MINDRE STAT.

Køb allerede nu (takket være driftige private mennesker) en lækker frokost til dine børn her..

https://www.superfrokost.dk/

One Reply to “kibbutz Danmark”

Lukket for kommentarer.