Kristian og den hellige ko

Skattefascistminister irettesætter VK-top

Skattefascistminister Kristian Jensen (V) skærer igennem i regeringens interne skattestrid og skælder ud på såvel justitsminister Lene Espersen (K) som indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Skattefascistminister Kristian Jensen (V) udtaler:

Alle ministre ved, at vi ikke har noget økonomisk råderum at gøre godt med. Jeg synes, at man som minister skal holde fast i regeringens linje – og regeringens linje er ikke at lægge os fast på, hvor skatten skal lettes, før vi har pengene

Til Kristian Jensen.

1. Pengene er ikke dine, eller statens.
2. Der er masser af råderum. Send de 900.000 arbejdsdygtige nasserøve ud i selvforsørgelse.
3. Topskatten er misundelses-skat, der ikke skaber værdi – kun den forjættede (og ligegyldige) lighed.
4. Kalder du dig selv borgerlig/liberal ? Du burde skamme dig. Du er socialdemokrat.
5. Hvad fanden rager det dig (eller andre) hvor mange både jeg har i Skovshoved Havn ?

..erhvervsmanden Asger Aamund, der opfordrer politikerne til indgå en bred alliance om gennemgribende omlægninger af skattesystemet, undrer sig over striden mellem Venstre og de Konservative, som han kalder »fattig«.

»Det hænger sammen med, at Anders Fogh Rasmussen (V) ved, at han kun kan fortsætte som statsminister, hvis han appellerer til en stor del af de 2,2 mill. danskere, der er på overførselsindkomst. Derfor går det ikke at sende signaler om, at man vil give skattelettelser til de rige,« siger Asger Aamund.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3832372/

Ja Asger, så er vi tilbage ved udgangspunktet. Dette handler om rendyrket misundelse.