baksheesh baksheesh baksheesh..

Der var stor opstandelse i det egyptiske parlament, da politikerne mandag ved håndsoprækning skulle godkende en rammeaftale om støtte fra Danmark på 60 mio. euro.
Muhammed-tegningerne blev diskuteret, og der var udbredt modvilje mod at modtage penge fra Danmark, som skal gå til vindmølleparker, kornsiloer og drikkevandsprojekter. Flere i parlamentet påpegede, at der havde været flere hænder i vejret imod aftalen, men en omtælling blev undladt.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3837354/

Klassisk arabisk.. baksheesh.. baksheesh.. baksheesh.. tiggeri og nasseri med et forkvaklet billede af sig selv som forurettet.

3 Replies to “baksheesh baksheesh baksheesh..”

 1. Det er jo det de kan.. Sådan er de også her i landet. Danskere er dumme og vantro, men de vil gerne leve af vores penge.

  De står for 90% af den opklarede kriminalitet i danmark, og alligevel er det os der er umenneskelige.

 2. Den arabiske verden som helhed kan udviklingsmæssigt sidestilles med de afrikanske lande syd for Sahara. Produktiviteten er ringe. Forskning, udvikling, videnskab og teknologi er omtrent ikke-eksisterende.
  Intellektuelle flygter fra religiøs latterliggørelse og politisk undertrykkelse.
  Mest skræmmende er de arabiske kvinders situation:
  Halvdelen af dem er analfabeter uden deltagelse i samfundet. De holdes i uvidenhed bl.a. med det resultat, at antallet af kvinder, der dør i barselssengen, er dobbelt så stort som i Latinamerika og fire gange så stort som i Østasien.
  Den arabiske verden berøver sig selv den indsats, som kvinderne kunne tilbyde. Den arabiske verden, 22 lande med tilsammen 280 millioner mennesker er befolkningsmæssigt i voldsom vækst og ventes i 2020 at være på mellem 410 og 459 millioner mennesker. Den eneste succes, som olierigdommene kan påvise, er en markant stigning i folkesundheden.
  Den arabiske verden bruger generelt mange penge på undervisning, men uden større resultater, fordi pengene fortrinsvis går til fundamentalistiske islamiske skoler. Anvendelse af internet er beskeden. Ny skønlitteratur en mangelvare. Ligeså oversættelser af litterære værker fra lande uden for den arabiske verden.

  NB, ovenstående er fra en FN-rapport 2002 skrevet af arabere for arabere!
  Men rapporten vover ikke at fremhæve den vigtigste anledning til landenes tilbageståenhed: den militante og snæversynede fortolkning af Koranen.
  Den arabiske verden bruger Islam til at opfostre nye generationer i politisk ufrihed, kvindeundertrykkelse, intolerance, kulturel isolation, uvidenhed, had til Vesten og lammende mistro til de strømninger, der præger debatten i den frie verden.
  (kilde: FN-rapport/JP 3.7.02)

Lukket for kommentarer.