Min hamster har tyndskid

Fjerkræavlerne kan se frem til en hjælpende hånd fra staten og EU i kampen mod fugleinfluenza. EU har således godkendt en ansøgning fra Danmark om millionstøtte til avlerne, der er hårdt ramt efter fundet af fugleinfluenza i en hobbybesætning på Fyn i maj…..

…. Fjerkræbranchen befinder sig efter udbruddet af fugleinfluenza i en kritisk situation. Nu får den en hjælpende hånd, selv om vi selvfølgelig gerne havde set, at kommissionen havde godtaget hele den danske ansøgning, siger fødevareminister Hans Chr. Schmidt (V).

https://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=765630/

Hvad med om jeg fik noget EU tilskud til når min hamster har tyndskid ? Det er da møguretfærdigt at det skulle gå ud over min lille hamster. Hjælp mig alle skatteydere.. buhuuuu…

Planøkonomi har aldrig ført noget godt med sig, og landbruget må lære at klare sig selv.