Hizbollah og hamas

Det kræver ikke den store ledvogtereksamen at forstå at hizbollah og hamas skal fjernes fra verdenskortet. Jo før jo bedre. Europæiske politikere har nu igennem årtier posted MILLIARDER af vores skattepenge i et sygt og korrupt palæstinensisk selvstyre, fedtet for mellemøstlige terror-regimer og kritisereret det eneste demokratiske land i regionen (Israel) for at forsvare deres ret til at overleve. Terrorstaterne Syrien og Iran, der financierer hizbollah og hamas – skal isoleres og straffes af det internationale samfund. Borgerne i EU har betalt med penge, nu betaler israelerne med deres blod. Støt Israel i kampen mod den psykopatiske dødskult, og skift de medansvarlige europæiske politikere ud ved næste valg.2 Replies to “Hizbollah og hamas”

  1. De har bedt om det længe, og får nu hvad de selv har bedt om i årevis..

    Skulle vi virkelig have medlidenhed med et folk der hader os?

  2. Gælder genevekonventionen ikke for de israelske fanger.
    Hvor er røde kors og amnesty??
    De tre tilfangetagne israelske soldater har vel de samme rettigheder der gælder for Hamas og hizbollah og osamaerne. Eller er det kun Israel og USA der skal overholde konventionerne?
    TOE

Lukket for kommentarer.