Jelved tilbyder sig

Husejere i Gentofte tjener en mio. på skattestoppet. Skattestoppet har gjort husejere i Nordsjælland meget rigere, viser ny opgørelse. “Det nærmer sig det skandaløse,” siger Marianne Jelved (R) og overvejer stor stigning i boligskat. Det skriver dagbladet Information.

https://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3844740/

Jelved har smidt tøjet i sommervarmen, og tilbyder sig interesserede.

“Det er en skandale at nogen bliver rigere”, mener Jelved. Da hun var i regering var der ihvertfald ingen der blev rigere, der blev vi allesammen mere og mere lige. Lige, sammen, sammen blev vi lige.. Det var lige før vi var sammen om at være lige, men lige-meget hjalp det. Bla bla bla..

Jelved ! Du er en gammel sur kælling, og du har ondt i din sammensnørrede hønserøv hver eneste gang der nogen der får noget som du ikke har været med til at omfordele. Der er ikke en kirkerotte i kongeriget der er blevet fattigere af at nogle mennesker har fået lov til til beholde en større del af deres ejendom. Tvært-i-mod. De er nok snarere blevet motiveret til at gøre en indsats for deres eget liv.

Men taktikken er god nok, Jelved. Kør videre på misundelsen. Snak om nogle mennesker oppe i Gentofte (Det er vist nærmest et andet land, er det ikke ?) der tjener penge. Store grimme kapitalistsvin der udbytter de arme hårdtarbejdende danskere ? Øhh eller tror du virkelig den sidste million af hårdarbejdende danskere stemmer på dig ?

Yeah right !!

2 Replies to “Jelved tilbyder sig”

  1. Ingen tvivl om at skattestoppet har betydet store og ekstraordinære stigninger i værdien af private boligejendomme.

    Boligskatter er dog i sin substans en slags formueskat, som dog dels kompenseres ved at der er fradrag for renteudgifterne.

    Når Jelved er så fremme i skoene kunne man høre hende om hendes billige lejelejlighed skulle beskattes med forskellen mellem det hun betaler i leje og så den reelle markedspris.

    Mig bekendt bor hun til leje i noget almennyttigt på en flot adresse i København og med mange kvardratmeter.

Lukket for kommentarer.