Efterlønnen vokser stadig

Umiddelbart ligner dagens tal fra Danmarks Statistik en god nyhed for politikerne: Antallet af personer på efterløn er faldende. 25.300 færre personer er gået på efterløn det seneste år – svarende til et fald på 14 pct.

Men faldet dækker over, at folkepensionsalderen er blevet sat ned fra 67 til 65 år, og derfor er der færre personer, der kan kalde sig efterlønnere. For danskerne er stadig vilde med efterlønnen. Faktisk er der stadig flere, der går på efterløn. Sidste år steg antallet af personer på efterløn i alle årgange fra 60-64 år.

Det betyder, at 58 pct. af de 60-66-årige i dag er på efterløn.

https://borsen.dk/650.91930

Antallet af efterløns kannibaler vokser. De unge betaler for at 68’erne kan spille golf, drikke rødvin og holde forbrugsfest uden at arbejde. Føj føj føj. I landet med verdens højeste skattetryk ligner hospitalerne noget fra østeuropa, infrastrukturen smuldrer, skolebørnene kan ikke læse, psykisk syge render rundt i gaderne og skaber problemer, rigtigt gamle borgere ligger i skidt og pis på plejehjemmene – de ENESTE områder der fungerer er systemerne til at overføre midler til velhavende, velfungerende og arbejsduelige efterlønsnassere.

Skattetryk.dk opfordrer hermed alle til boykotte folk på efterløn. Undlad at invitere dem til familiefesten næste gang.

Memory lane:
Generationen der åd sine egne børn
Børn smager godt
Sådan deles regningen

2 Replies to “Efterlønnen vokser stadig”

  1. Som tidligere sagt burde man lave en ordning der sikrede udslidte en værdig exit.

    Selvom velfærdsreformen synes tynd, fik den dog ros for nylig – det var vist Valutafonden.

Lukket for kommentarer.