5 Replies to “Mavepusteren afsløret som racist”

 1. Så forklar hvad du mener med at man ikke må undersøge under hvilke forhold over 4000 danskere befinder sig i Libanon. Du ville sikkert ikke have noget imod at folk med ejendom i Spanien blev udsat for en undersøgelse om de betalte deres ejendomsskatter til den danske stat, vel ? Du sorterer folk efter etnisk oprindelse.. Er det ikke racisme ? selvfølgelig er det.. du får lidt af din egen medicin nu..

  og dine kommentarer om danske jøder er så klamme at jeg har lyst til at banne din IP..

 2. Jeg har tidligere spurgt tarmdunsteren om han var racist. Det nægtede han at svare på.

  Derimod mener han åbanbart ikke at der er noget i vejen med steningsimamen Abdul Wahid Pedersen – ‘han er jo ikke terrorist’…

  Jeg gik ud fra at der for år tilbage var sat en kontrol ind for socialbedrageri ifm paskontrollen. Er det ikke blevet til noget ?

  Som vanlig hyler visse interesseorganistaioner – socialrådgiverne – men det er jo også blot skatteydernes penge der går til det.

  Dejligt at se at så mange palæstinensere har det godt på ferien derhjemme i det sydlige.

  Når det er sagt, så skal de naturligvis have lov til det, hvis ellers de ikke overtræder deres rådighedsregler.

  De opfylder formodentligt også de krav der blev stillet dem, da de fik opholdstilladelse.

  Men hvenm betaler hjemtransporten ? Det burde ikke belaste skatteyderne at nogen tager på ferie i Libanon og så der opstår usikkerhed om ens sikkerhed.

 3. Men lur mig om ikke regningen bliver givet videre til netop skatteyderne, med lidt held inkluderer det så max 10% af den gruppe vi nu skal hjælpe hjem.

  Selvfølig skal de mennesker da tjekkes, og jeg har på fornemmelsen af at den eneste grundt til at LUFT-I-HOVEDET-Allan og hans røde venner hyler, er at de godt er klar over ricikoen for at undersøgelsen vil vise at vi nærer flere tusinde slanger ved vores bryst.

  I sådanne tilfælde skulle man kunne hive de Danske papirer fra dem igen, dette havde så været smartere hvis man havde kunnet tjekke dem i Libanon, så slap vi for betalningen, og disse mennesker var alligevel hvor de skulle være.

 4. De krav der skal overholdes for at få opholdstilladelse, skal overholdes altid. Afviges der for dette skal tilladelsen indrages. Jeg er ret bange for at der er en del “rådne kar” imellem de heromtalte, og det burde vi finde ud af inden vi betaler for at få dem hjem. Vi har rigeligt at betale til i forvejen!

Lukket for kommentarer.