Verdens største ferie destination

FOREIGNERS IN LEBANON

Canada: 40,000
Philippines: 30,000
Australia: 25,000
US: 25,000
UK: 22,000 (inc. 10,000 with dual nationality)
France: 20,000

Kilde BBC

4100 danskere er evakueret fra Libanon til Damaskus. Det oplyste Udenrigsministeriet tirsdag aften, hvor 2500 ventede på et fly fra den syriske hovedstad til København. Dermed er antallet af danskere i Libanon langt højere end det, som ministeriet oprindeligt meldte ud.

Kilde JP

Wow.. Det var da sindsygt mange vestlige borgere der holder ferie i Libanon i år. Landet har under 4 millioner indbyggere.

DF har en ide til hvordan vi kan få aflivet myten om at de holder ferie for skatteydernes penge.

Dansk Folkeparti vil tjekke hjemvendte dansk-libanesere for socialt bedrageri. Evakueringen af tusindvis af dansk-libanesere giver en enestående mulighed for at tjekke, om de har været på ferie i hjemlandet på dagpenge eller kontanthjælp. Det mener Søren Espersen, der er udenrigsordfører for Dansk Folkeparti. Han har bedt beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) og integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) tage fat på sagen.

Berlingske

Lad os få renset vores nye landsmænd for disse urimelige mistanker med det sammen. Det må alle da være interesseret i ?

9 Replies to “Verdens største ferie destination”

 1. god ide. Og samtidigt kunne vi tjekke alle jøder i Danmark. Jeg har gørt et rygte om at de snyder sig til penge.

  idioter.

 2. Det hjælper ikke ligefrem på ens humør at tænke på at der kan sidde banditter nede i Libanon og samle raketter, samtidig med at DK sender en check til dem hver månede..

 3. øh..du fatter da heller ikke en sarkastisk sammenligning. Det var en hyppigt udbred fordom bla. i dit forhadte mellemøsten, som man jo også kunne undersøge

  du ligner en islamist mere og mere…

  og michael..vågn dog op..

 4. mavepuster.. lad os lige høre hvad du har af personlige erfaringer fra mellemøsten !!.. eller har du hele dit perspektiv på verden fra en lille studentikos gruppe cafe-venner fra tiden på SU ? lad os snakkes ved når du selv har været ude i verden.

  PS: Din rygsækferie til Bali gælder ikke

 5. mavepustereb.. Jeg er vågen, desværre. Ville gerne vågne op og finde ud af at det var en ond drøm, men ak og ve.

Lukket for kommentarer.