Kujonagtig krigsførelse

(IDF) Officer says Israeli planes struck houses in Southern Lebanon villages used by Hizbullah for concealing long-range rockets. ‘We have no intention of hitting civilians, but those who live by the sword are bound to get hurt,’ he states

ynetnews 1
ynetnews 2

Hizbollah er en ynkelig flok kujoner, der gemmer sig bag kvinder og børn. Denne taktik har været brugt utallige gange tidligere af Allahs krigere rundt om i verden. De truer og angriber civile borgere med terror i hele verden – og bruger deres egne kvinder og børn som skjold, når krigen kommer til deres eget land. Efter min opfattelse kan man ikke blive mere ussel.

Hvis I absolut skal kæmpe jeres skide krig, så gør det som mænd. Det gør israelerne. (Det er inklusive deres kvinder, selvfølgelig)


(Israelske soldater)

Læs lidt om Hizbollahs andre aktiviteter i vesten. Menneskesmugling, narkohandel, kreditkort svindel, forfalskninger, afpresning, osv osv

3 Replies to “Kujonagtig krigsførelse”

  1. Ofte har jeg prøvet at argumentere med folk der mener at disse terrorister er “frihedskæmpere”. Hvis banditterne havde en bombe om maven og løb ind i en barrak og sprang soldater i luften, ville jeg kunne forstå deres holdning.
    Men når man vælger at sprænge civile mål er man en ussel forbryder!

  2. De såkaldte hellige krigere er ikke andet end en flok usle kujoner, der angriber civile mål med vilje, gemmer sig bag civile og ikke tør møde fjenden face-to-face (eller for den sags skyld bare forhandle!).

    Puds dem, Israel! I har min støtte.

Lukket for kommentarer.