Kætterske tanker

Lidt uddrag fra Integrationsministeriets ȁrbog om udlændinge 2005«

…Især indvandrere og efterkommere fra Somalia, Libanon, Afghanistan og Irak har en ringe tilknytning til arbejdsmarkedet…

…Efterkommere fra Libanon udgør den anden største gruppe af efterkommere, svarende til en andel på 9,3 pct. af samtlige efterkommere i landet…

… Beskæftigelsesfrekvens for mænd fra Libanon 38%

… Beskæftigelsesfrekvens for mænd fra Libanon 15%

…kvinder fra Afghanistan, Irak og Libanon har en svag arbejdsmarkedstilknytning.

…osv osv osv

og lidt kommentarer via Snaphanen:

Er jeg mon den eneste journalist, der i de seneste dage – med sund journalistisk nysgerrighed – har undret sig over, at anslået 10.000 af disse nye danskere slet ikke er i Danmark, men derimod i det land, de eller deres forældre flygtede fra? Og er jeg den eneste journalist, der har fået mails, telefonopringninger og breve fra folk, der har tænkt den kætterske tanke, at mange af disse igen-igen-flygtninge kunne tænkes at overtræde lovgivningen ved at hæve overførselsindkomster?
Jeg kan godt forstå, at folk tænker sådan – ikke mindst når det er et faktum, at af de 22.000 indvandrere og efterkommere med libanesisk baggrund, der er registreret i Danmark, er kun 38 procent af mændene i arbejde, og kun 15 procent af kvinderne (kilde: Integrationsministeriets ȁrbog om udlændinge 2005«).

Igennem mange dage er der blevet messet for danskerne igennem de statskontrollerede monopol medier DR og TV2. Tilsvarende hjernevask er kun set i totalitære stater som Iran og Nordkorea:

Den største evakuering af danskere siden 2. verdenskrig.. Den største evakuering af danskere siden 2. verdenskrig.. Den største evakuering af danskere siden 2. verdenskrig.. Den største evakuering af danskere siden 2. verdenskrig.. Den største evakuering af danskere siden 2. verdenskrig.. Den største evakuering af danskere siden 2. verdenskrig..

Sikke engang bullshit.. Vi har (sidste tal fra nyhederne) 4300 libanesere med danske pas, som vi siden 80erne har betalt KASSEN for at forsørge. Nu skal vi betale for at få dem hjem fra ferie fra sammen land !! Og skatteyderne må ikke få undersøgt hvor mange af dem snyder os, selv om de har har en beskæftigelsesprocent på 38% og 15%.. Ihh nej.. det ville være en fornærmelse imod dem…

HVAD MED SKATTEYDERNE, FOR HELVEDE ??? Har de slet ingen ret til være trygge ved deres skatteindbetalinger ? Tænk de kætterske skatteyderne der føler sig snydt !! De skal bare brændes på bålet..

One Reply to “Kætterske tanker”

Lukket for kommentarer.