Hvorfor hader socialister Israel ?

Jeg håber, at regeringen tager en mindre ensidig stilling i den her konflikt og vil være med til at lægge det fornødne pres på Israel og USA. Og der er brug for at handle nu, for det ser ud til, at USA har givet Israel accept til at gøre, hvad de vil«, siger Villy Søvndal.

….. Også Socialdemokraternes udenrigsordfører har i kontante vendinger kritiseret regeringen for dens linje i den nuværende konflikt i Mellemøsten.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=466687

S: VK fører militaristisk udenrigspolitik
I et uhørt skarpt angreb kalder socialdemokraternes udenrigspolitiske ordfører, Jeppe Kofod, regeringens udenrigspolitiske linje i mellemøstkonflikten »militaristisk«.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3854012/

Siden tidernes morgen har venstreorienterede hadet staten Israel. De har bagtalt, løget og bedraget for at komme Israel til livs. Det gør de stadigvæk. Hvorfor kan man spørge sig selv ? Hvorfor hader de denne lille stat, som tappert har forsvaret sig mod overmagten i årtier ? Er det fordi socialisterne deler samme mål som islamisterne ? At knække friheden, og skabe et kollektivt utopia ? Dine fjenders fjender – de er dine venner ? Er det sådan ? Er det så banalt at det bare er venner af tvang og kollektivisering, der holder sammen ?

Hvis der er nogen der kan forklare mig denne sammenhæng, så er jeg meget interesseret.

10 Replies to “Hvorfor hader socialister Israel ?”

 1. Jeg gætter på at jeg ikke er den eneste der sidder og føler mig magtesløs?!

  Jeg bor i Odense og var her til middag nede i byen og få lidt mad, da der kommer en kæmpe demonstration. Palæstinensere med flag og bannere med ordlyden. “Muslimer er vor tids jøder”. Og jeg hører folk omkring mig sidde og snakke om hvor synd det er for dem.

  Hvis det lortehul betyder SÃ… meget for dem fatter jeg ikke hvad de laver her!!?

  En pige der sad ved siden af mig, tydeligvis sproglig prøvede at oversætte det gedhyrderne råbte. “Død over USA, død over Israel og dets allieriede”.

  Hvordan kan vi, som nation, have sympati for sådan noget?? Jeg ved godt at medierne har en del af skylden, folk er jo ikke klogere end at stole blindt på hvad monopol radioen siger, men alligevel!

  Jeg er fustreret, hvad skal man gøre?
  Vi kan jo ikke tillade os at skyde dem?

 2. Hej Michael,

  Jeg var der også. Foruden død over ditten og datten råbte de Allah U Akbar..

  Det var afsindigt, isære at se alle disse umælende dyr pakket ind i tørklæder barnevogn + x antal kulturberigerunger ved siden af.

  Ja det er kvinderne jeg mener. De må ellers ikke ret gerne komme hjemmefra, undtagen hvis der skal demonstreres for hizbolla, hamas og hizbuttahrir.

  Fik også knipset lidt. Får se efter weekenden om der er blevet noget ud af det. I så fald kommer de på bloggen.

  Nej jagtsæsonen på muhamedanere er ikke åbent i nu Michael. Det er dyreværnsforeningernes skyld.

  Men løsningen er meget nemmere:

  Ekstra feriepenge til alle muhamedanere til næste år, når de fleste så er i Beirut og omegn lukker vi dem bare ikke ind igen.

 3. Men hvad er sammenhængen imellem islam og socialismen ? Hvorfor forsvarer de venstreorienterede konstant islams overgreb ? Der må være en årsag.

 4. Jeg ved det ikke..
  Men det slår aldrig fejl, den første der råber op på deres vegne, har en “bevar christania” t-shirt på, ved godt at jeg generalisere, men alligevel.

  Jeg har også blogget det, jeg har bare ikke Allans evner som skribent. 🙁

  https://gorgemuld.dk

 5. Som der stod på et af skiltene i demonstrationen mod Isreal og USA:

  “Islam er det eneste alternativ til kapitalisme”

  Jeg er også fra Odense og jeg lagde mærke til, at Vollsmose-imamen også var til stede og talte til forsamlingen.
  Jeg tænkte nok at han politiserer.

  Jeg lagde desuden mærke til, at flere af børnene havde militærskjorter på og det palæstinensiske tørklæde bundet om hovedet, som en anden rambo.

  Kvinderne gik bagerst, naturligvis, og råbte og skreg, udannede som de er.

 6. Det danske folk har set hvad der foregår, nu mangler vi bare at få vores politikere med.

  Angående hvorfor socialisterne altid forsvarer islam:

  De “nye danskere” giver dem muligheden for at få det de mangler. Et u-udannet poletariat der kan levere stemmer til deres kollektiv. De rigtige danskere begynder at falde fra. De er simpelthen blevet for velhavende og oplyste til at de gider stemme på socialisterne.

  Lad mærke til at 80% af alle indvandrere stemme til venstre for midten. Derfor. Det er da meget enkelt. De leverer de stemmer der gør det muligt at arbejdsomme mennesker kan tvinges til af aflevere 2/3 af deres penge til folk der ikke har ydet en indsats i generationer.

  Islam og socialismen er kollektivistiske ideologier – der handler om at stække individets frihed. Bare vent venner.. Vores børn må i fremtiden finde sig i trældom, eller flytte fra dette land.

 7. angående ham kim og hans fortolkning på at kæde islam og socialisme sammen, vil jeg bare sige, han har ikke fattet en døjt af det hele. Jeg skal undgå at blive personlig, men når man kan finde på at skrive sådan en gang vås, kunne det tyde på at man har nok i sig selv. Heeeey kim lige et spørgsmål? Hvis du var flygtet fra forfølgelse eller krig, og endte i et andet land, ville du så ikke også gerne have rettigheder og privilegier som alle andre i landet?

 8. Langt om længe er også min lovede billedreportage fra Hizbollah demoen i Odense den 22 juli 2006 lagt ud på nettet.

  Billedreportage fra Hizbollah demonstration mod Israel i Odense 22 juli 2006 på Balder.org

 9. Danskere med anden etnisk baggrund stemmer jo kun på partier til venstre for midten, fordi at partierne til venstre for midten rent faktisk behandler dem som mennesker og ikke som udyr! Hvad er det her for en nationalistisk, populistisk og uoplyst side!?!?!? Man kan jo starte med at integrerer nydanskere ordenligt så de ikke får lyst til at skulle tilbage til deres hjemland som er hærget af krig som Danmark er med til – eller har været i hvert fald.

Lukket for kommentarer.