Syrien, let’s rock..

Syriens informationsminister advarer om, at Syrien vil gå ind i konflikten i Mellemøsten, hvis israelske landtropper kommer for nær. Syrien truer med at gå ind i konflikten mellem Israel og den libanesiske Hizbollah-milits, hvis israelske landtropper går ind i Libanon og kommer for tæt på Syrien. Det sagde landets informationsminister, Mohsen Bilal, i et interview offentliggjort søndag.

https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=769092/

Som Al Bundy plejede at sige.. LET’S ROCK !! Jeg håber inderligt at Israel så vil få den hjælp fra vesten de burde havde haft for længe siden. Vi kan for min skyld ligeså godt få nogle vestlige tropper ned i området med det samme (ikke FN), og så kan vi tage det opgør der nok desværre før eller siden er u-undgåeligt. Jo længere vi venter, jo værre bliver det.

Lad os få det overstået !

One Reply to “Syrien, let’s rock..”

  1. Israels premierminister, Ehud Olmert, sagde søndag aften, at hans regering vil acceptere en udstationering af en fredsbevarende styrke, \”der består af tropper fra EU-lande\” i Sydlibanon.

    Israel har ellers i en årrække været meget tøvende over for EU, når det gælder løsning af de mange problemer, som Israel har med sine naboer.
    – Israel er parat til udstationering af en styrke med militær slagkraft og kamperfaring, der består af tropper fra EU-lande, når engang styrkens mandat er på plads, sagde Olmert under et møde med Tysklands besøgende udenrigsminister, Frank-Walter Steinmeier, i Jerusalem.

    https://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3855658/

Lukket for kommentarer.