Fjenden iblandt os

Blandt Hizb ut-Tahrir-demonstranterne på Rådhuspladsen bemærkede man lederen af de såkaldte “Kritiske Muslimer” Sherin Khankan, der ud over at have opdyrket et ry som moderat også er medlem af Det Radikale Venstre.

De rasende Hizb ut-Tahrir-folk stod i ledtog med en sælger af husvildebladet “Hus forbi”, som var den der tilkaldte de andre, og som selv førte an i truslerne. “Hus forbi”-manden, som er kendt i kvarteret, sagde til fotografen, at der var indført “nye regler” for fotografering på Nørrebro – der i vidt omfang kontrolleres af Hizb ut-Tahrir. Bladsælgeren blev af vidner udpeget for politiet, der således kender hans identitet.

“Hus forbi” får økonomisk støtte af bl.a. Socialministeriet, DAB og Dansk Sygeplejeråd.

Demonstrationen var indkaldt af Irene Clausen fra Internationalt Forums Mellemøstgruppe, der i mange år har arbejdet for at få “Israel ud af Palæstina”, og Arne Lund, Enhedslistens spidskandidat ved kommunalvalget i Humlebæk.

Et øjenvidne beretter, at Hizbollah-tilhængerne gjorde sig klar til at gå løs på manden, og at kun politiets hurtige indgriben forhindrede ham i at få tæsk.

……..Dagens andet overfald skete kl. 19.30 i bus nr. 14 ved Nørreport Station. Her blev en deltager i den pro-israelske demonstration, der havde ladet et israelsk og et dansk flag stikke op af tasken, pludselig overfaldet med knytnæveslag af en arabisk-udseende mand iført Hizbollah T-shirt, der også tog kvælertag på ham.

Læs hele artiklen hos Sappho

Osv osv osv.. Hvad kan jeg sige ? Jeg begynder så småt at få den opfattelse at dette er en krig, og at fjenden allerede lever iblandt os. En alliance imellem islam og venstrefløjen arbejder aktivt for at omstyrte vores demokrati – og med hjælp fra deres politiske venner bliver vores skattepenge brugt i kampen mod os selv. Kampen imod skatterne er ikke længere bare en kamp for retten til økonomisk selvbestemmelse, det er også en kamp imod totalitære kræfter og FOR de vestlige friheds idealer.

Frihedselskende mennesker har kæmpet denne kamp mange gang før i historien, og nu skal de åbentbart til det igen.

4 Replies to “Fjenden iblandt os”

  1. Hvis du tror en alliance med vensgtrefløjen er hård, så bare vent når vi er i gang med at alliere os med højrefløjen! LOL

  2. Det er så absolut sidste gang jeg køber HusForbi eller får medlidenhed med palæstinensere.. Ad kujonernes overfald på sagesløse københavnere, kan jeg kun sige fy for satan.. De skulle fandme ha’ jordens største røvfuld! Religiøse røvhuller..

  3. Vi kommer til at danne modstandsgrupper som under Anden Verdenskrig. Problemet med muslimerne lader sig ikke løse uden et væbnet opgør.

    falkeøje

Lukket for kommentarer.