Professor Balthazar

»Ytringsfriheden kan være farlig«

»Hvad jøder angår er vi alle sammen, af gode grunde, blevet meget sensitive. Vi har endnu ikke udviklet den samme sensitivitet i forhold til muslimer,« siger Jørgen S. Nielsen, der er direktør for Det Danske Institut i Damaskus.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=769562
Via Uriasposten

Hør lige her professor Balthazar.. Jeg er ikke professor, men kan alligevel få øje på ting som du ikke kan. Ytringsfriheden er IKKE til debat. Hvis man sætter spørgsmålstegn ved ytringsfriheden, burde man som minimum have sin afgangsbevis fra folkeskolen inddraget. Og så.. Hvorfor i-al-verden skulle jeg være mere sensitiv overfor muslimer end overfor alle andre mennesker ? Jeg afgør selv hvor sensitiv jeg har lyst til at være, og det skal du ikke blande dig i.

Du skal MED DET SAMME levere HVER EN KRONE tilbage som du har TYVSTJÃ…LET fra de danske skatteydere, for at du kan rende rundt nede i Damaskus imens du bagtaler demokrati og ytringsfrihed. DU burde være lidt sensitiv overfor dem der betaler DIN LØN og dem der har misted familiemedlemmer i kampen FOR demokrati og ytringsfrihed..

Mange danskeres bedsteforældre risikerede deres liv i kampen mod nazister, for at deres børn og børnebørn kunne vokse op med demokrati og ytringsfrihed. Så skal vi vel ikke finde os i en lille dhimmi som dig kommer og fortæller os hvad vi må sige.. fuck off.. og giv mig mine skattepenge tilbage..

Det Danske Institut i Damaskus
Et mødested for kultur og forskning mellem Danmark og den arabiske og islamiske verden.

https://www.damaskus.dk/

Hvor længe endnu vil du betale regningen ?

4 Replies to “Professor Balthazar”

  1. “Hvor længe endnu vil du betale regningen ?”

    Jeg har faktisk aldrig ønsket at betale regningen for Det Danske Institut i Damaskus

  2. Kim ! Professor Balthazar er en tegneserie fra jeg var lille. Han kunne løse alle problemer med mærkelige konstruktioner 🙂

Lukket for kommentarer.