Anders Fogh, du er dumpet.

Staten forsørger hver tredje dansker

I VK-regeringens tid er flere danskere kommet på offentlig forsørgelse. Det gælder både den varige og den midlertidige, viser tal fra Danmarks Statistik. Hver tredje dansker forsørges af staten. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af danskere, der hele året får penge sat ind på deres konto fra staten er vokset. Da VK-regeringen trådte til i 2001 fik 29,5 procent af befolkningen en månedlig ydelse fra staten. Ved udgangen af 2005 var det vokset til 30,2 procent.

Det er især den varige forsørgelse, der er vokset med fem procent i regeringens levetid. Men også antallet af personer på midlertidig forsøgelse som sygedagpenge, kontanthjælp og dagpenge er vokset med 0,4 procentpoint i VK-regeringens levetid. Det på trods af stærkt faldende ledighed i de senere år – i 2005 alene med 32.000.

https://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=770150/

Anders Fogh ! Du får et 7 tal for at holde dig ved magten. Det kan ikke blive til mere, da det jo egentlig mere er din spindoktors fortjeneste end din politiks fortjeneste. Du får 03 for at holde skatterne i ro. De skulle selvfølgelig være sat markant ned.

For at bygge videre på forsørgerstaten får du et rent 00, og DU ER DERMED DUMPET.

og PS.. Staten forsørger ikke nogen, det er fup og svindel. Nej ven, det er dig – skatteyderen – der forsørger dem.