Dansk folkeparti og ældresagen

DF vil sænke skatten for lavtlønnede

Mennesker med høje indkomster og ejerboliger har fået deres del af gevinsten via skattestoppet.

»Ikke noget med at dele fifty-fifty og lette både for rige og fattige, som vi gjorde sidst med forårspakken. Denne gang skal skattelettelserne udelukkende placeres hos mennesker, som har mindst«, siger gruppeformand Kristian Thulesen Dahl fra regeringens faste støtte Dansk Folkeparti.

https://www.bt.dk/politik/artikel:aid=458052/

Ældre Sagen: Dæmp afdrag på statsgæld

Det nuværende økonomiske opsving betyder, at statens overskud i år bliver væsentligt højere end de hidtil forventede 62 mia. kr., og flere interesseorganisationer kritiserer nu regeringen for at bruge pengene for ensidigt på at betale af på statens gæld. Ældre Sagen kræver, at regeringen i stedet bruger noget af det voksende overskud på en bedre ældrepleje.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3865162/

Nu har de for alvor fundet sammen. Den lille dumme og den store fede. (De dummes parti og den fede generations forening) Gøg og Gokke. Dansk folkeparti og ældresagen kører nu parløb for at æde flest mulige børn og stjæle mest muligt fra de der betaler mest.

3 Replies to “Dansk folkeparti og ældresagen”

  1. Dansk Folkeparti er givetvis bannerfører i kampen mod muslimsk indvandring, men hvad nytter det at redde Danmark fra islamismen, hvis deres økonomiske politik bringer landet på afgrundens rand? DF er i sandhed de nye socialdemokrater, og alene af den grund ville det være galimatias at stemme på dem.

Lukket for kommentarer.