Ny alliance: Hizb ut-Tahrir og Enhedslisten


Socialistisk Ungdom og hizbollah flager sammen.

EN UHYGGELIG ALLIANCE bestående af ekstremistiske muslimer og den yderste venstrefløj, herunder Enhedslisten, er ved at se dagens lys herhjemme.

De antisemitiske slagord er de samme: Død over jøderne, død over Israel, død over rigtigt meget. Sådan gjalder råbene på Nørrebro, når islamister og venstrefløjen hver for sig – men forenet i ånden – kalder til “kamp” mod Israel.

Leder Jyllandsposten: Dødsfjenderne

Bjarne Thyregod fra Enhedslisten er altid klar med en kommentar til mine indlæg her på hjemmesiden. Selv om debatten minder om filmen En ny dag truer (Groundhog Day) hvor Bill Murray oplever den samme dag igen og igen – er det rart at han supplerer sine daglige input med mit ydmyge syn på verden. Jeg har tidligere efterlyst en forklaring fra ham vedr. den anti-semitisme man kan spore i socialismen, men han benægter. Fint nok Bjarne, men når jeg ser på de sidste dages billeder af anti-israel demonstrationer, hvor et mix af venstrefløjsaktivister fra Enhedslisten og islamister fra Hizb ut-Tahrir, råber Død over Israel og Til kamp mod “Jødestaten” – så er mit bæger fyldt op. Jeg har aldrig været en stor ven af Enhedslisten, men nu er mit forhold til dem forringet betragteligt. (Det er vist længe siden jeg har udtrykt mig så diplomatisk).

Hvis Bjarne Thyregod er en sand demokrat, og ikke bare en hjernedød partisoldat i socialismens tjenste, så håber jeg at han vil tage kampen op internt i Enhedslisten – og sætte en stopper for at islamisterne får fodfæste i dansk politik igennem Enhedslisten.

Sappho: I Guds og Enhedslistens navn

11 Replies to “Ny alliance: Hizb ut-Tahrir og Enhedslisten”

 1. Du er vist lidt galt på den Enhedslisten deltog ikke i Hizb ut Tahrirs demonstration, men derimod var der en anden demonstration arrangeret af bla Enhedslistemedlemmer.
  Parolerne for denne demonstation var:
  Stop dansk våbeneksport til Israel
  Israel ud af de besatte områder og Boycot israel ikke Palestina

  Som det er fremgået af dagspressen men som Merete brix og Lars Hedegaard ikke har forstået ja så blev personerne med hizbollahflag bedt om at fortrække fra demonstrationen.
  Men hedegaard/Brix er jo fulde af fejl bla i angivelse af postuleret antisemitisme ved demonstrationen osv.

  Islamister er efter Enhedslistens mening islamofobernes og DF’s spejlbillede. De er nødvendige for hinanden.
  Læs dog hvad der bla. er vedtaget om fundamentalisme så ville du se at du er på tynd is.

 2. Sludrehoved – der foregik en demonstration på Nørrebro og en på Axeltorv.

  Forhold dig dog til det faktum at Hizb ut Tahrir demonstrationen foregik på Nørrebro.
  Demonstartionen hvor Enhedslistemedlemmer deltog foregik et andet sted – de politiske paroler var nogle andre og Hedegaård/Brix fortalte en lille løgnehistorie. (læs deres rettelse)

  Læs på Enhedslistens hjemmeside om forholdet til Hizb ut Tahir. Forhold dig til afvisningen af de pro Hizbollah demonstranter der kom til venstrefløjsdemonstrationen.

  Hvis du ikke er istand dertil ok, så står det ikke så godt til hos de skattetrykkedes talsmand.

 3. Skattetryk går sammen med nazister
  Allan mener det samme om muslimer som Nazi-Johnny og Dansk Front tåberne, ergo Skattetryk er nazister.
  Den slags sammenstillinger er for tykke til mig er de også det for dig Allan.

  Du skriver at der er et socialistisk flag – Uha så et flag fra en eller anden IS’er er ensbetydende med Enhedslisten har noget med Hizb ut Tahir at gøre ?
  Virkelig begavet argumentation.
  Læs dog for helv… hvad Enhedslisten mener om Hizb ut tahir, og forhold dig til hvorfor Enhedslisten flere gange har demonstreret mod dem og delt materiale ud mod dem ved deres møder.

  Prøv nu at hæve niveauet, så ubegavet er du heller ikke..

 4. Thyregod –
  Kommunismen har 100 millioner liv på samvitigheden.
  I Hitlers lejre blev ombragt 7 millioner.
  Nu er jeres forbilledet Ahmedinejad og Chavez. Sidstnævnte indførte forleden pressecensur – så han følger også i de store rorgængere – Lenins, Stalins, Maos og Pol Pots forspor. Vi andre kalder dem historiens største menneskeslagtere.
  Absurd at tænke på, at Land og Folk udkom med sørgerand da Stalin døde. Det samme gjorde Information da Mao døde.
  Thyregod vil nok sige, at vi kommunister og socialister står får noget helt andet i dag.
  Mit svar er at det vil nazi-Johnny også sige, hvis han blev spurgt.
  Når i nu er tilhængere af vor tids nazister – de muslimske fundamentalister, så må jeres voldsudøvelse, m.v. mod nazi-Johnny og hans ynkelige hird vel også ophøre. Nu er i jo nærmest “blods-brødre”.
  Tak for kaffe.

 5. Hånden på hjertet, Bjarne. Hvem har mest til fælles med nazisterne ? Kommunister eller liberalister ? Er du virkelig så dum ? Har du nogensidende hørt om en liberalistisk terrorist ? Du og dine nye venner er vort tids store fare.

  og hov !! hvad er det ? Balder var på plads da islamisterne demonstrede i Odense.. og der var den danske venstrefløj også tilstede

  https://www.skattetryk.dk/2006/07/29/hizbollahs-faner-over-slotspladsen/#comments

  eller holdt de bare en anden demonstration samtidig ?

 6. Så kan I vist ikke koge mere suppe på den historie. Enhedslistens mand tager klart afstand fra HT, så er den ikke længere. Find noget reelt at angribe EL for, der er masser af vælge i mellem i deres anakronistiske virkelighedsfjerne univers.

 7. Bjarne Thyregod du er altså en tåbelig nar, undskyld jeg siger det.

  Jeg ved ikke om det er fordi venstrefløjen bare virker som den forkerte side, men hvorfor er alle jeres meninger så forældede?

  De virker trods alt, selvom de ikke siger det åbenlyst antizionistisk og antisemitiske hvis ikke i det mindste med undertoninger.

  Jeg har selv hørt fra en masse danske jøder – at de fleste jøder – ja, helt op mod 90-95 % er zionister. Ydermere, så er det en del af den jødiske religion.

  Har du hørt om disse to koncepter?

  Reductio ad Hitlerum

  https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

  Godwin’s law?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law

  Læs om dem. Det er lige præcis det du selv gøre. Du siger at fordi skattetryk.dk gøre en ting og nazisterne gjorde det samme, så må det jo betyde at det er forkert.

  For eksempel, Hitler kunne lide dyr, og det kan jeg også, ergo er jeg nazist? Nej slet ikke.

  Men hvis du skulle passe så ville du være en endnu større nazist da du støtter ekstreme islamister ligesom Hitler gjorde i sin tid.

Lukket for kommentarer.