Politikens journalister på crack ?

En sejr til Israel kan skabe en radikalisering i regionen med øget had til Vesten og dens værdier.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=467895

Hvad ryger de på den avis ? Er de blevet fuldstændigt sindsyge ? Skal vi nu ligefrem lade terrorismen sejre for at muslimer i mellemøsten skal elske os ?

Den 28. april 1940 fremkom Politiken med en leder, hvor Winston Churchill blev kaldt »en farlig mand«. Det stod at læse et par uger efter den nazistiske besættelse af Danmark.

Høy, WA

Eller har de måske været splittergale hele tiden ?

Via Polemiken

7 Replies to “Politikens journalister på crack ?”

 1. Måske villle lidt historie-opsamling hjælpe.

  Israel bekæmpede Fatah og som led deri lod de Hamas opbygge skoler og sociale netværk.
  Israel smadrede politi- og militær- myndighederne i selvstyret (det har de nu fortrudt) og Hamas mlitante gren voksede parallelt dermed.
  Israel ydmygede PLO og smadrede den palæstinensiske hverdag, Hamas vandt regeringsmagten i selvstyreområderne efterfølgende, da de var den eneste troværdige modstander til Israel set i palæstinensisk optik.

  Israel har bombet Beirut internationale lufthavn for at forhindre våben fra Syrien at komme ind i Libanon. Libanon har en ganske stor fælles grænse med Syrien, hvorfor så bombe den interntionale lufthavn.
  Israel bombarderer kristne byer, shiaer og sunnier i et stor væk.
  Israel bombarderer flygtende trods løfter om sikkerhedskorridorer.
  Israel jager 750.000 på flugt for at straffe bortførelse af 2 israelske soldater.
  Israel myrder mere end 400 civile børn, kvinder, gamle og unge, for at straffe Hizbollah.
  Isarel smadrer vand og el-forsyning.
  Mon det bliver Hizbollah eller Israel som Libaneserne kommer til at hade.

  Mon de omkringliggende landes befolkninger synes at det er helt proportionalt at smadre for mere end 14 mia. kr i Libanon, myrde 400 civile,at jage 750.000 på flugt for at straffe Hizbollah ?

  hvem er det der er splittergale – hvem er fuldsændig ude af stand til at levere en politisk analyse.

 2. Jeg formoder du er Bjarne Thyregod fra Enhedslisten. Dine argumenter minder mig om filmen Groundhog day, og det er simpelthen for varmt til jeg gider begynde remse op hvad terroristerne fra PLO, Hamas og Hizbollah har lavet af ugerninger mod jøderne. Faktum er at vi kæmper mod vor tids nazister, og de er allierede med dig og dit parti. Den demokratiske verden viste ikke nazisterne nåde, og det kommer vi heller ikke til at gøre mod disse terrorister.

  Læs mere https://www.sappho.dk/Den%20loebende/gudsnavn.htm

  Bjarne.. Jeg har tidligere, i indlægget om Hizbollahs drengekor, spurgt dig (uden at du har svaret) om du ikke kan forklare mig mere om hvor den indbyggede anti-semitisme, som socialismen har, stammer fra ? Jeg er meget nysgerrig..

 3. At du ikke er istand til at forholde dig til fakta er så dit problem. jeg kan bare konstatere at Lars Hedegård den tidligere trotskist nu må trække i land omkring Enhedslisten.
  At han stadige er fuld af løgn ligesom i sin revolutionære fortid burde ikke komme som en overraskelse.
  Hedegaard er en mand med behov for ydre fjender ligesom hans makkere Karen Jespersen/ Ralf Pittelkow der tidligere ville myrde klassefjenden.
  idioterne søger bare nye hadebilleder som de ønsker at slå ihjel, for nogen må de jo have som fjender, da det er alt de er istand til at identificere sig ud fra.

  Socialismens indbyggede anti-semitisme – er det noget du har mulighed for at dokumentere ?
  Kom med f.eks. citater fra Marx.

  Så vidt jeg ved var over halvdelen af centralkomitéen i det første kommunistiske parti i Sovjetunionen jøder.
  Var den jødiske Trotski antisemit, som socialist ledte han bla den røde hær ?
  Var Bloch, Durkheim, Einstein anti-semitter de var jo socialister.
  Marx var jøde – var han antisemit.
  Massevis af tidligere socialistiske ledere var jøder – var de antisemitter.
  Kiubbutz-bevægelsen i Israel var i stort omfang et socialistisk projekt – ver de alle anti-semitter.

  Det er en værre sludder du er ude i – er skattetrykket steget dig til hovedet ?

 4. Jeg læser ikke den slags, Bjarne. (Men jeg er da glad for at DU er begyndt at læse skattetryk.dk) Jeg spørger jo dig fordi jeg kan konstatere at I har allieret jer med nogle af de værste anti-semitter her på jorden og har været med ved alle de pro-hizbollah demonstrationer der har været på det sidste. Hvad i alverden laver laver I sammen med folk fra Hitz but tahrir ?

  Og når I nu er så forargede over at staten Israel forsvarer deres indbyggere – hvorfor hører vi så aldrig noget fra jer når islam prædiker død og ødelæggelse – myrder civile – prøver at true os andre til tavshed – undertrykker kvinder – osv osv osv

  Hvis I har et hæderligt motiv bag dette, så ville det hjælpe på min mistanker at I meldte mere klart ud.

 5. Fri os fra politisk analyse fra kommunister og yderste venstrefløj.
  I har forsøgt jer siden oktober-revolutionen.
  100 millioner menneskeliv har disse analyser kostet. De værste bødler er Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot og hvad der foregår i Nordkorea får vi at vide på et tidspunkt – og så skal der utvivlsomt tilføjes endnu nogle millioner. Læs: Kommunismens sorte Bog” og fri os så for venstrefløjs-analyser.
  Er der nogen i dette land, der ikke er “stuerene”, så er det jer. Hvorfor – fordi i har den forhistorie og fordi i nu igen støtter en SINDSSYG mand som Ahmedinejad og hans forlængede arm Hizbolla = jødehad, støvletramp og strakt højre arm.
  Hvad med at lave politisk analyse på de 200 dræte ved togbombningen i Indien eller på Darfur, hvor ufattligt mange mennesker er dræbt og hvor voldsomt mange mennesker lever som flygtninge og i en nød, der er langt større end Libanons. Eksempel: 250.000 børn under 5 år anses således at være ramt af den politisk forvoldte katastrofen i Darfur.
  Nå – Enhedslisten er ikke interesseret i at lave en analyse? Men det er jo også muslimer og ikke jøder, der er skyld i uhyrlighederne.

 6. Sikke en gang bullshit Bjarne. Den yderste venstrefløj har konstant modarbejdet Israel ved at samarbejde med islamister. Nazisterne samarbejdede med datidens islamister, og venstrefløjen fortsætter arbejdet. I er ikke en skid bedre en nazister (de kalder sig jo også national SOCIALISTER). De eneste terrorister vi har haft i nyere tid i Danmark var Blekingegadebanden, og støttede også mellemøstlige terrorister med de penge de stjal. Dine selektive opremsninger falder på klippegrund.

  I arbejder for et totalitært samfund, og vi vil kampe mod jer til sidste mand.

 7. Kommunismens forbrydelser var ikke ´enkeltstående tragiske hændelser´, men led i et samlet mønster, der gentog sig overalt, hvor kommunistiske regimer kom til magten. Det er det centrale argument i Kommunismens sorte bog, der som det første videnskabelige værk nogensinde anlægger et globalt perspektiv på den kommunistiske bevægelse og studerer den under en ´kriminalistisk´ synsvinkel.

  Køb den her..

  https://www.saxo.com/item/209962

Lukket for kommentarer.