Super-socialisten og holocaust fornægteren

Venstrefløjens yngling omfavner holocaust fornægteren

»Hr. Chavez er min bror og bror af hele den iranske nation og af alle frihedssøgende mennesker i verden«, sagde Mahmoud Ahmadinejad ifølge Reuters, da præsidenten overrakte sin kollega i Venezuela Irans ypperste æresmedalje.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=467983

Terrorsponsor og holocaust fornægter, Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad er blevet “brormand” med venstrefløjens yngling, Venezuelas socialistiske præsident Hugo Chavez. En søgning på google.dk efter dansk omtale af Hugo Chavez, viser hurtigt hvor meget den danske venstrefløj beundrer ham. Her er lidt uddrag.

Hugo Chavez gav for første gang de fattige og undertrykte en stemme og håb. Det er hemmeligheden bag denne ekstraordinære hengivenhed og loyalitet, de har vist ham. Han vækkede dem til live og de ser sig selv i ham.

https://www.marxist.dk/

Venezuelas utrolige præsident, Hugo Chávez, er en mand, der elsker gode historier. Han er selv fuld af dem. Nogle af hans bedste handler om, hvordan han har lært socialismen at kende.

https://www.modkraft.dk/
https://www.internationaltforum.dk/

en række Chávez støtter organiseret en militant demonstration for at vise deres solidaritet med den bolivariske revolution. Efter at have givet flere korte interviews til pressen, vendte Chávez sig mod aktivisterne, som var kommet ud for at hilse på ham, mens de råbte slogans som “El pueblo unido, jamás será vencido!” og ” “¡Rumbo, rumbo, rumbo! ¡Rumbo al socialismo!” Chavez hævede sin knyttede næve som hilsen til mængden.

https://www.indymedia.dk/

Chavez gentog også sin forvisning om, at USA pønser på et militært angreb på Venezuela, der fortsat er en af USA’s vigtigste olieleverandører: “En imperialistisk invasion i Venezuela vil være begyndelsen på en 100-års-krig”, erklærede han.

https://www.apk2000.dk/

Oppositionen mod Chávez og dens amerikanske bagmænd har længe hævdet, at Chávez har mistet sin opbakning. Og den påstand har de brugt til at sætte kup i gang og spænde ben for olieproduktionen.

https://www.enhedslisten.dk/

osv osv osv..

Find selv flere kærlighedserklæringer fra venstrefløjen til Hugo Chavez

De danske socialisters flirten med islamisterne har rødder i den internationale socialisme, det er ikke svært at få øje på. Det er sikkert så banalt at de har fundet sammen om at hade USA. Hvor primitivt ! Lad os så høre dem fordømme Hugo Chavez og hans nye ven !!!

3 Replies to “Super-socialisten og holocaust fornægteren”

  1. Du mangler en om at Rusland nægter at undlade at sælge jagerfly til Chavez. Iøvrigt er dagens poll forkert formuleret: Er venstrefløjen ifærd med at blive MERE anti-semitisk 🙂

  2. Er det egentlig ikke RET ligegyldigt hvem folk vælger at omfavne?

    Desuden mener jeg at det er forkert at tro at socialister ville samarbejde med en fasicst. Det er i hvert fald ret naivt at tro den slags.

Lukket for kommentarer.