Danmark har EU’s billigste biler

Mange jævne danskere mærker ikke meget til det, når de pudser rust på deres gamle bilvrag. Men det er ganske vist: En ny analyse fra EU-Kommissionen bekræfter, at Danmark og dernæst Ungarn har de laveste bilpriser i EU, vel at mærke når man ikke medregner skatter og afgifter til staten.

Blandt de 12 lande, som har euroen som møntfod, er Tyskland det dyreste land for bilkøbere. De lave danske priser skaber surhed i både Tyskland og Sverige, fordi danske bilimportører angiveligt hellere vil sælge deres biler til danske kunder. Det er Kommissionen i færd med at undersøge, hvilket kan ses som en trussel om et sagsanlæg.

https://www.berlingske.dk/bilen/artikel:aid=772488/

Bare rolig allesammen.. Det er stadig forbudt for almindelige danskere at få sig en fed bil. Brandbeskatningen gør at vi i Danmark har EU’s DYRESTE biler. Det kollektive Danmark har bestemt at du skal betale for 3 hver gang du køber 1.

Fuck alle de røde svin, der forhindrer os i at køre i fede biler..

One Reply to “Danmark har EU’s billigste biler”

Lukket for kommentarer.