Stikkernationen Danmark

Danskerne i kø for at anmelde hinanden

Borgerne står i kø for at anmelde naboen, genboen og sidemanden. Vi lurer bag gardinet, holder øje med naboen, bilen i carporten og kiosken i sidegaden. Danskerne melder i stigende grad hinanden for skattefusk og dårlig moral. Sådan lyder meldingen fra skattekontrollanter, skatteeksperter og fra skatteminister Kristian Jensen (V).

Politiken jubler
Danmarks Radio støtter

Nu hvor 2/3 af danskerne er afhængige af at den sidste 1/3 gider gå på arbejde og betale skat – er flertallet begyndt at snige sig omkring i buske og krat, for at holde øge med at de ikke går glip af noget. Nassekulturens små klamme stikkere, hjælper skatteminister Kristian Jensen (V) med at overvåge det arbejdende folk på deres private adresser.

FØJ FOR SATAN !!

18 Replies to “Stikkernationen Danmark”

 1. TRR: Føj for satan hvis man synes det er ok at omdanne Danmark til et STASI samfund, hvor SKAT, med en undtagelse fra grundloven, kan ransage private hjem og bankkontoer uden en dommerkendelse – og have private stasi-stikkere rundt om i samfundet der rapporterer uregelmæssigheder til statsmagten. Føj, føj og atter føj.

 2. Hvis en dansker snyder i skat for et mindre beløb, så bliver han både hængt og brændt.
  Nu oplever vi, at fremmedkiosker har sat det hele i system med både moms- og skatteunddragelser, men dem tør skattevæsenet slet ikke røre, for så går de bare på bistandshjælp.
  Selvfølgelig skal de på bistandshjælp i givet fald.
  Man kan da ikke have dem til at ødelægge alt for de ærlige handlende.

  falkeøje

 3. Hvis man skulle betale en rimelig skat, var det noget nemmere at finde argumenter for at man skal være ærlig. Så længe vi bliver BESTJÃ…LET OG VOLDTAGET af staten, har jeg svært ved at blive forarget.

  Mht indvandrerkiosker der snyder, så kan man da bare lade være med at handle der – og gå ned på sin lokale tankstation eller lignende. Der er ingen grund til gøre Danmark til et socialistisk stikkersamfund på grund af indvandringen. Danskerne fortjener ikke at komme til at leve i en politistat på den konto.

 4. Socialister og velfærdsnarkomaner vil hellere end gerne sælge arbejdende danskeres frihed for retten til at nasse i fred.

 5. Svindel med skat er kriminelt, hvad enten det er kioskejere eller velbjergede, smarte forretningsfolk. Og kriminelle skal straffes.

  Hvad enten man synes om en lov eller ej, så gælder den. Vi kan ikke selv beslutte, hvilke love, vi synes, er værd at overholde. Det bliver i hvert fald svært at opretholde troen på et retssamfund. Og hvis alle betalte, hvad de skulle og burde, kunne vi formentlig sætte vores alle sammens skat ned.

 6. Sikke noget fordrukkent sludder at komme med. Som om skattesvindlere skulle være at sammenligne med oprørere. Det er bare nogle nasserøve, der synes, at vi andre kan betale for dem.

 7. Retter du dig efter alt hvad staten beslutter ? Hvad hvis der blev indført en lov om at du skulle melde dig ind i et bestemt parti ? Ville du det ?

  Jeg ville hellere dø med et gevær i hånden. Det hedder civil ulydighed, og er sidste forsvar imod overgreb fra staten. Efter min overbevisning er de danske skatter et overgreb mod min person.

 8. Hvis og hvis. Efter min bedste overbevisning er det et af de dårligste argumenter, jeg har set endnu. Er der så også andre love end skatteloven, du ikke synes skal gælde for netop dig? Og i øvrigt: Bedrageri som eksempel på civil ulydighed? Vorherre bevares.

 9. Morsomt nok, er et for højt skattetryk en af faktorerne ved adskillige borgerkrige gennem historien. F.eks. 1. engelske borgerkrig, amerikanske uafhængighedskrig…

 10. Er de særlig lovlydige i Nordkorea, tror du?

  Og skatten var måske årsag til at Danmark tabte krigen i 1864? Det er virkelig en griner blog den her.

 11. Du må med sikkerhed være en af dem alle vores penge går til. Hvad er du ? På pause fra dit studie, offentlig ansat eller på efterløn ?

 12. Skal vi se, om vi kan få fordommene til at passe? Jeg er voksenunderviser på fuld tid på en selvejende institution. Har for ca. 14 år siden haft en periode på 6 mdr. med offentlig forsørgelse pga arbejdsrelateret (fysisk) sygdom. Rimer det? (Jeg tænker, at I her på bloggen hellere havde set, det var en psykisk sygdom. Mine fordomme. ;-))

  Tak for god underholdning.

 13. Jo, det passer vist fint med mine forestillinger. Du går hjem hver dag til din lejebolig og føler dig lidt snydt, men modet holdes oppe af at du snart kan sidde og slappe af i dit kolonihavehus på efterløn. Hyg dig, og bed til din gud om at vi aldrig får flertal i folketinget.

 14. Lige for at afslutte: ikke lejerbolig, ikke kolonihavehus, ikke efterløn, ikke nogen som helst følelse af at være snydt. Men sandt nok en lille ærgrelse over, at jeg som lovlydig borger skal betale for gratisterne. “Giv kejseren hvad kejserens er”. Hav det rart.

Lukket for kommentarer.