Massiv dansk opbakning til Israel

Danskerne bakker i stort tal op om Israel i den aktuelle krig mod Hizbollah. Der er også støtte til den danske regerings linje i konflikten. Til gengæld tror danskerne ikke på, at USA og EU kan skabe en varig våbenhvile.

Danskerne giver Israel et håndfast skulderklap i den nu fire uger lange krig mod Hizbollah-militsen i Libanon. Hele 57 procent mener, at det er Hizbollah, der bærer ansvaret for konflikten, mens 37 procent peger på Israel.

Samtidig erklærer knap hveranden dansker – eller 48 procent, at de har mest sympati for Israel, mens den shiamuslimske milits kun bakkes op af syv procent, der især findes blandt de vælgere, der stemmer på venstrefløjen. Det viser en meningsmåling, som Gallup Instituttet har gennemført for Berlingske Tidende.

https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=773926/

Det hjælper på sammenholdet, når man pludselig ser sit flag brændt af af de samme psykopater som plejer at brænde Israel’s og USA’s flag. Ved Muhammedkrisen fik danskerne en lilebitte forsmag på hvad det vil sige at være under angreb fra middelalderlige kræfter i mellemøsten.Man kan så begynde at spørge sig selv, hvor længe danske skatteydere skal blive ved med at poste skattepenge igennem EU til det palæstinensiske selvstyre ?

Iøvrigt, passer Gallups undersøgelse fint med mine egne små meningsundersøgelser, som er foretaget her på siden.

Er venstrefløjen ved at udvikle anti-semitiske tendenser ?
Ja 92% / Nej 8%

Skal Israel tilbydes medlemsskab af NATO ?
Ja 73% / Nej 27%

Måske var det på tide at europæiske politikere begyndte at lytte til deres vælgere..

One Reply to “Massiv dansk opbakning til Israel”

  1. Israel har 10.000 palæstinenske og libanesiske fanger i israel,ingen har sagt noget indtil nu. TO israelere er blevet tilfange taget, og pludselig bliver Libanon bombaderet af raketter og missiler. Jeg tror ikke at denne krig udvikles sådan pga. disse to isralere. Israel havde noget andet i ærmet.

Lukket for kommentarer.