Arabere vil starte USA-boykot

En boykot, der bygger på erfaringerne med boykotten af Danmark under Muhammed-krisen, er sat i værk mod amerikanske varer for at straffe USA for dets støtte til Israel i Libanon. Det skriver netavisen IslamOnline mandag.

Ifølge IslamOnline kommer initiativet fra Saudi-Arabien, hvor frivillige er i gang med trykke tusindvis af løbesedler og udsende sms’er, der opfordrer til boykot efter samme metode, som blev brugt over for Danmark først på året. – For Palæstinas og Libanons sag så boykot amerikanske varer, lyder en sms-besked.

https://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3879538/

Jeg formoder at deres boykot vil omfatte brug af amerikansk djævelskab som feks computere, internet, biler, fly og telefoner. Så kan de jo imellemtiden bruge de ting som de selv har opfundet. Som feks ….øhhh… eller øhhnn.. errrhh øhh..

Nå nej, DE HAR IKKE BIDRAGET MED EN SKID I DE SIDSTE 1000 Ã…R !!!

4 Replies to “Arabere vil starte USA-boykot”

  1. PLO fandt på at sprænge uskyldige flyrejsende i luften. Senere produktudviklede andre det til at skære hovedet af journalister.

  2. Nej, det er rigtigt. Det var vist araberne der opfandt nullet; men det har ligesom knebet med at komme videre end nullerne

Lukket for kommentarer.