Danske Spil monopol er snart slut

I dag begynder retssagen om retten til at udbyde spil i Danmark. Det kan blive starten på enden for det spillemonopol, som Danske Spil hidtil har haft.

… En EF-dom fra 2003 siger, at et EU-land ikke må forbyde udenlandske bookmakere, hvis landet gennem markedsføring opmuntrer folk til at deltage i spil.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=469633

Endnu et statslig monopol, designet til at malke danskerne, står for fald. Hurra !!

Jeg håber at en sværm af retssagen, vil tvinge de andre monopoler i knæ. Christiania, DONG, DSB, PostDanmark, Scanlines, Danmarks Radio, osv..

2 Replies to “Danske Spil monopol er snart slut”

 1. Tja – ser ikke det store problemi Dansk Tipstjeneste aka Danske Spil.

  Den her er værre:
  Sædbanken havde håbet på, at Datatilsynet ville bremse indberetningspligten, fordi sæddonorer ifølge loven skal være anonyme. Men Datatilsynet har i en skrivelse fastslået, at man ikke vil hindre skattemyndighederne i at få oplysningerne, oplyser direktør Ole Schou fra Cryos.

  »Det svarer til, at skattevæsenet får de mest følsomme oplysninger i en lægejournal. Det er ikke acceptabelt. Vi forbereder os på at lukke og vil i efteråret flytte produktionen til USA, hvor vi i dag har vores distribution. For vi må regne med, at de danske sæddonorer udtørrer i løbet af kort tid. Må de ikke være anonyme, har vi ingen donorer,« siger han.

  https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3882484/

  Det er sgu små sko.

  Hvis SKAT mener at Morten Helved Petersen ikke skal betale skat af sine gevinster i sin deltagelse i et TV program på TV3 – men omvendt mener at små kompensationer for sædafgivning skal beskattes, må der indføres en undtagelse som ved erstatninger og dusører.

 2. Monopolisme er aldrig godt. Man kan opfinde mange fine formål og undskyldninger for det, men det ender altid samme sted. Kammerateri, dårlig service og alt for dyre priser.

Lukket for kommentarer.