Indsamling for Israel

Nødhjælpsindsamling til kriseramte i Israel

Der er atter brug for at vise vor solidaritet med nødstedte i Israel. Israel er under voldsomme angreb. Antallet af missiler der affyres mod Israel stiger fra dag til dag, og antallet af dræbte og sårede stiger dagligt. Boliger og forretninger ødelægges. Mange af indbyggerne i det nordlige Israel flygter mod syd. Andre kan ikke komme på arbejde på grund af de konstante missilangreb.

Der er akut behov for:

Beskyttelsesrum for jøder, drusere og arabere i det nordlige Israel, der skal kunne anvendes til længere ophold. Her skal installeres aircondition, nødbelysning samt elektricitet. Genopbygning af ødelagte absorptions centre. Hjælp til mad og vandforsyninger, transportable toiletter, nødhjælpsudstyr, transport til sikre områder i det centrale Israel, krisehjælp m.m. Social- og psykologhjælp til især til børn og nye immigranter. Etablering af sommerlejre for traumatiserede børn og unge. Hjælp til sårede ved oprettelse af ’The Fund for Victims of Terror’. Dansk-jødiske organisationer og israelske venskabsforeninger har igangsat en ’Solidaritets-kampagne’ for det kriseramte Israel. Vi opfordrer alle til at yde en hurtig økonomisk hjælp. Israel har ret og pligt til at forsvare sine indbyggere mod fjendtlige angreb.

De unge israelske soldater yder en heroisk indsats mod truslen fra Hizbollah, og du kan hjælpe civilbefolkningen i Israel ved at overføre til Danske Bank, reg. nr. 4180 kontonr. 4440071139, mærket “Nødhjælp”. Husk, at du kan trække 6.600 kr. (2006) fra på din selvangivelse (de første 500 kr. er ikke fradragsberettigede).

Den danske stat og EU giver ikke en rød reje til at hjælpe ofrene i Israel. Der-i-mod har EU indtil nu har givet 500 millioner EURO per år i adskillige år til det korrupte palæstinensiske selvstyre.

2 Replies to “Indsamling for Israel”

  1. Hodja, der er noget galt med linkene i din post >Gallup: Massiv dansk opbakning til Israel<... >>Sorry, no posts matched your criteria.<<

Lukket for kommentarer.