FN: Israels hær er racister

Members of UN Body Say Israel’s Military Actions Motivated by Racism

…. the discussion was clearly within the competency of an anti-racism body, and accused Israel of targeting Arabs because of their race, according to a U.N. summary of the debate. Jose Lindgren-Alves, a Brazilian on the committee, asked whether there was not at least a tinge of racism behind Israel’s “disproportionate” response to the kidnapping of its soldiers.

CNS News

Hvor længe skal det latterlige cirkus FN have lov til svine Israel til ? Er der ikke nogen politikere med mod og mandshjerte, der kan trænge igennem ?

FN: Det er jødernes skyld
FN gennemsyret af anti-semitisme

4 Replies to “FN: Israels hær er racister”

 1. FN er en overnational organisation der aldrig kan opnå demokratisk legitimitet.

  Jeg ved ikke hvor vi ville være uden USA med vetoret.

 2. Det er Israel der sviner sig selv til.
  De kan jo bare opføre sig i henhold til international lov.
  Og sammen med saudiarabien er Israel en af verdens to racistiske stater – kun jøder har 100% fulde borgerrettigheder.
  Og sådan noget svineri skal vi støtte i Danmark.

 3. FN er sgu blevet en nikkedukke – hvis man ikke bøjer sig og kysser muslimernes røv er man racist – det kan man jo ikke tage alvorligt ! Hvor er kritikken af de arabisk lande hvor ikke-muslimer undertrykkes massivt ? Dem ha Koffi sgu “glemt”.

 4. FN er en bunke bavianer der støtter alt for meget op til de teokratiske muslimske lande, som må, og skal stoppes.

  Deres fanatisme i Europa, blandt andet i Frankrig, England og Danmark med hensyn til Muhammad-krisen virker helt uhørligt når jeg tænker på det.

  –Og nu hvor jeg er så godt i gang, kunne jeg da også godt tag at nævne morder på Theo van Gogh i 2004 bare fordi han brugte ytringsfrihed på en måde, som de FN er en bunke bavianer der støtter alt for meget op til de teokratiske muslimske lande, som må, og skal stoppes.

  Deres fanatisme i Europa, blandt andet i Frankrig, England og Danmark med hensyn til Muhammad-krisen virker helt uhørligt når jeg tænker på det.

  –Og nu hvor jeg er så godt i gang, kunne jeg da også godt tag at nævne morder på Theo van Gogh i 2004 bare fordi han brugte ytringsfrihed på en måde de fundamentalistiske muslimer ikke kunne lide det.

  Mit spørgsmål er så, når det er så let at kristere de Islamiske lande, at FN, som er en international organisation som skal forholde sig neutral i diverse konflikter opfører sig så pro-arabisk og så anti-israelsk?

  Spørgsmålet er selvfølgelig halvt retorisk, og det er selvfølgelig på grund af politik. Vi ved jo udmærket godt at Mellemøsten, undtagen Israel, er et hul i jorden.

  Jeg bakker Israel op om deres kamp mod terror og totalitær islamofascistiske lande såsom terrorstaten Syrien og den neonazistiske stat, Iran.

Lukket for kommentarer.