5 Replies to “Send en hilsen eller en pizza til de israelske soldater”

 1. Ja, og for at sende deres pizza hurtig, har et firma ved navn Hizbollah lovet at sende rigtig mange pizzaer meget, meget hurtig – med raketfart!
  Haha….

 2. Til Kaliffen, du er bare sur over at ingen arabiske lande kan organisere sharwama udbringing.

 3. De tabere laver raketter på teknogisk niveau med hvad vesten lavede under første verdenskrig. Hvad siger Kaliffen, kan I andet end at sprede terror og ødelægge ?

 4. Allan,
  man behøver ikke sofistikerede våben for at vinde et taktisk slag. Selv et par papkasseknive, fx, kan bringe en jumbojet ned. Taliban jog en af verdensstørste supermagter, den kommunistiske stat USSR på porten med simple håndvåben. Og den danske modstandsbevægelse brugte bl.a. skolebørn (Churchilklubben) til at skræmme nazisterne fra vid og sans.

  Jeg ville være mere bekymret for den zionistiske terror; de folk i Israel er desperate, siden de bomber højre og venstre med ultrateknologiske masseødelæggelsesvåben. Sådan reagerer tabere, når de ikke får deres vilje.
  Danmark bør omlægge sin udenrigspolitik og støtte Hizbollah med at fjerne den ulovlige besættelsesmagt fra Palæstina og sætte de israelske krigsforbrydere bag tremmer akkurat som man gjorde det i Nürnberg 1946.

Lukket for kommentarer.