Hurtigt, find dig en bookmaker

Alle flyvninger til Heathrow-lufthavnen i London er suspenderet indtil klokken 14. Der var tale om flydende sprængstoffer oplyser britisk politi. De britiske luftfartsmyndigheder BAA anmodede torsdag om en midlertidig suspension af samtlige fly fra Europa til Londons Heathrow-lufthavn, der er den travleste internationale lufthavn i verden. Det britiske polity oplyser til Reuters, at det forpurrede terrorangreb menes at involvere flydende sprængstoffer – “liquid chemical devices”. Britisk politi har ifølge Reuters anholdt mere end 15 personer.

https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=775700/

Oplysninger er endnu ret sparsomme. Hvem mon kan stå bag ? Der er flere muligheder.

Indre mission
Hare Krishna
Folkekirken
Church of England
Jøder
Buddhister
Ateister
Asa- og Vanetrossamfundet
Satanister
Scientologi
Muslimske islamister

Måske er der nogle engelske bookmakers der vil give dig nogle odds på dit bud ?

8 Replies to “Hurtigt, find dig en bookmaker”

 1. Lad nu være med at stigmatiserer. Husk på ETA og IRA og ….. *hmmmm*

  Du glemte i øvrigt ‘ekstremisterne’ i Tidehverv.

  De pågældende terrorister er sikkert stigmatiserede mennesker med en religiøs indgang til tilværelsen og bla, bla, bla…

 2. Var lige inde at se dit link Spunk..

  Så meget for forsamlingsfriheden. Hvad er så det næste vi skal give afkald på?

 3. Vandt I noget ?

  Abdula Ahmed Ali, Cossor Ali, Shazad Khuram Ali, Nabeel Hussain, Tanvir Hussain, Umair Hussain, Umar Islam, Waseem Kayani, Assan Abdullah Khan, Waheed Arafat Khan, Osman Adam Khatib, Abdul Muneem Patel, Tayib Rauf, Muhammed Usman Saddique, Assad Sarwar, Ibrahim Savant, Amin Asmin Tariq, Shamin Mohammed Uddin, og Waheed Zaman.

Lukket for kommentarer.