Niels Sindal i top præstation

Dansk politiks jantelovs kvartet


Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten

Politisk flertal ønsker at ændre aktieselskabsloven, efter at det er blevet mere og mere udbredt med guldrandede aktieoptioner til direktører……

…..Senest vækker det politikernes forargelse, at direktøren for Roskilde Bank, Niels Valentin, har udsigt til 115 millioner kroner, mens de to bankdirektører fra Ringkjøbing Landbobank, Bent Naur Kristensen og John Fisker Bull, står til at dele 105 millioner kroner.

Det er fuldstændig absurd. Der er ikke nogen, der er så meget værd, siger den socialdemokratiske erhvervsordfører Niels Sindal til Berlingske Tidende.

https://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2006/08/10/223450.htm

Hvorfor ikke det ? Hvis en person er så dygtig at han eller hun kan tjene MILLIARDER til aktionærerne, så synes jeg da 115 millioner kr er billigt for den direktørs arbejde ! Hvis aktionærerne ikke er tilfredse med deres bestyrelse, kan de jo vælge en ny eller sælge deres aktier.

Problemet er et helt andet. Janteloven stikker igen sit grimme fjæs frem, og den ser sådan ud denne gang.

Den socialdemokratiske erhvervsordfører Niels Sindal er fysioterapeut (med bifag i legemsøvelser), og hans flotte og veltrænede figur vidner om en mand der ved noget om at lave top-præstationer i sit arbejde (not). I Niels Sindals socialdemokratiske univers kan det ikke lave sig gøre at præstere noget der retfærdiggør andet end en gennemsnitlig LO løn. Hvis nogen får mere end det – er det uretfærdigt, synes Niels Sindal.

Pas jer selv, det rager ikke jer hvad folk får i løn !

9 Replies to “Niels Sindal i top præstation”

  1. Socialister er nogle afskyelige væsener. Tænk sig at tage en ting som Misundelse og så skabe hele sit livssyn omkring det.

  2. Så vidt jeg hørte igår, så fik direktørerne 2% af provenuet i den periode det drejer sig om. De tog risikoen da de kunne vælge mellem optioner eller lønstigning. Så de har ærligt og redeligt fortjent pengene. Hvorfor går de misundelige kun efter de 2% og ikke de 98% ??? Eller alle 100% ???

    Vi skabte velfærdsstaten siger samme partier – gu gjorde de ej. Det gjorde erhvervslivet uden hvis penge, der ingen velfærd havde været?

  3. Lamt, lamt, lamt…!

    Jeg vil væk fra denne andedam, og det kan virkelig kun gå for langsomt….

  4. Det er bare så småligt. Den lille fede socialdemokratiske pamper kunne man forvente det fra, men hvad laver DF i det selskab ? Det er skuffende at se hvordan DF langtsomt bliver et socialistisk parti, for at tækkes de stupide bonnderøve der stemmer på dem. Hvis Hr. og Fru. DF kærnevælger ser nogen præstere mere end et Ledøjemesterskab i badminton, så slår deres gamle socialdemokratiske automatik til – og så får de ondt i røven.

Lukket for kommentarer.