Fogh: Ingen skattelettelser

Der er ikke plads til skattelettelser i dansk økonomi i øjeblikket. Det slog statsminister Anders Fogh Rasmussen fast fredag på V-sommermøde.

Dansk økonomi levner ingen plads til skattelettelser i øjeblikket. Det ville være uansvarligt og forkert at lette skatterne i en tid, hvor der er mangel på arbejdskraft, fordi det kan sætte gang i en overophedning af økonomien. Sådan lød det umisforståelige budskab fra statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) på et pressemøde efter Venstres sommergruppemøde fredag.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=776262/

I landet med verdens højeste beskatning, synes det politiske overhoved Anders Fogh, at dette ville være uansvarligt – hvis danskerne skulle betale mindre i skat. Men det er stadig i orden for 68’ere med MILLION FORMUER i pension og friværdi, og nasse på deres børns skatteindbetalinger.

Anders Fogh forklarer heller ikke hvordan de fleste andre nationer i verden kan fungere uden at staten sætter sig på det meste af hvad du tjener ? Fører Schweiz feks en dybt uansvarlig økonomisk politik ? Er de igennem hundredevis af år blevet rige på at være dumme ? Hvad med det der engang blev kaldt Europas syge mand Irland, der så sænkede alle skatter og fjernede offentligt bureaukrati. Hvad skete der med ham ? Døde han ? Næ, han bliver nu kaldt Den Keltiske Tiger, og burde være forbillede for alle der påstår at være liberale. Vi kunne passende kalde Danmark Den lille fede igle, da det er vores nationalkendemærke at leve af andres arbejde.

Iøvrigt er det faktisk også ligegyldigt hvad man kan komme med at argumenter. Sagen er nemlig bare så banal, at staten ikke har ret til krænke sine borgere ved at beslaglægge så stor en del af deres private ejendom. Færdig. Det bliver oven-i-købet ekstra ulækkert, når det (som i Danmark) er et politisk flertal der stjæler, og et politisk mindretal der betaler regningen.

Føj Ander Fogh, det er en ommer !!

Cepos: Finansierede skattelettelser er gavnlige for dansk økonomi lige nu

PS: Det bliver spændende at se om De Konservative, er andet end stemmekvæg.

3 Replies to “Fogh: Ingen skattelettelser”

  1. Der er kun en løsning. Økonomisk revolution vha civil ulydighed. Vi må arbejde for at skattesystemet bryder sammen.

  2. I et land, hvor man finder det nødvendigt at anvende ca. 100 mia. på totalt uproduktive indvandrere pr. år, er det absurd at tale om skattelettelser, uanset hvor højt bruttonationalproduktet end er.

    falkeøje

Lukket for kommentarer.