Er weblogs en ny medie magtfaktor ?

Fremtidens medielandskab står foran en revolution, hvor såkaldte weblogs får stor indflydelse, mener eksperter. Og indtil videre sidder borgerlige og liberale debattører tungt på det nye medie. På oversigten chart.dk fremgår det, at de ti mest besøgte politiske weblogs sidste uge alle var borgerlige.

https://www.berlingske.dk/kultur/artikel:aid=777212/

Nu kommer der nok snart en “blog”-skat, hvor alle pengene skal gå til at udvikle Danmarks Radios eget weblog system.

Øhh vent.. Det har mediefascisterne jo allerede indført.. Skat til DR (medielicens) på brug af internettet.

I er blevet snydt
Mediefascisterne har vundet
30.000 nye medieslaver
DR licens på din computer
https://www.stopcomputerlicens.dk/

4 Replies to “Er weblogs en ny medie magtfaktor ?”

 1. I lande som Saudi Arabien, Iran, Syrien og Danmark, gør myndighederne hvad de kan for holde et fast greb om medierne og de nyheder som befolkningen får. Derfor er private blogs den eneste mulighed for at få uafhængige nyheder.

  I Saudi, Iran og Syrien bruger de fysisk vold til begrænse ytringsfriheden.

  I Danmark bruger staten civiliserede metoder til at begrænse de uafhængiges muligheder for at levere et nyt perspektiv på tingene. De brandbeskatter befolkningens computere, som i sagens natur er nødvenlige, for at kunne besøge uafhængige weblogs.

 2. Også i Danmark er bloggerne begyndt at røre på sig. Da den muslimsk fundamentalistiske gruppe Hizb-ut-Tahrir 21. juli 2006 demonstrerede i det indre København mod Israel, foregik det bl.a. med antijødiske råb og plakater samt efterfølgende vold, men for at få et fyldigt referat af den antijødiske manifestation samt nærgående fotografier fra demonstrationen, foregik det på blogs som Uriasposten, Polemiken eller hjemmesiden Sappho.

  Bloggerne er blevet et alternativ til de etablerede danske medier.

  https://www.berlingske.dk/kultur/artikel:aid=777140/

 3. Næ, der er heller ikke noget at hente fra mig. Andet end et los i røven til licensmanden, hvis han skulle finde på at komme forbi.

Lukket for kommentarer.