Hugo Chávez møder den næste massemorder.


Dette er IKKE en fotomanipulation.

Det regerende kommunistpartis avis, Granma, offentliggjorde billeder af Castro, som trykker den venezuelanske præsident, Hugo Chávez, i hånden under Chávez’ besøg i Havana. Chávez gav også Castro gaver i anledning af den cubanske leders 80-års fødselsdag.

https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=777320/

Hugo Chávez er kommet til Cuba på sin rundtur til verdens værste despoter og diktatorer. Han besøger her sit syge forbillede, der har holdt Cuba i et jerngreb i en menneskealder. Fidel Castro har mange venner i ind – og udland. Blandt andet vores egen lokale lystløgner Svend Auken.

Mon Hugo Chávez lovede Fidel Castro billig olie og (iransk/kinesisk) militær teknologi fra sin ven Mahmoud Ahmadinejad, til gengæld for udryddelse af Cubas jøder og opstilling af iranske missiler 90 sømil fra Floridas kyst ? Who knows.


Dette er heller IKKE en fotomanipulation.

Hvad de end snakkede om, så tror jeg næppe det var til gavn for fred, frihed og demokrati i verden.

Washington Post: Hugo Chavez: the Next Castro?

2 Replies to “Hugo Chávez møder den næste massemorder.”

  1. Hvad er det lige han får i gave af Chavéz?? Nej vent – tror ikke jeg vil vide det alligevel :o)

Lukket for kommentarer.